duminică, 3 aprilie 2011

Review masca de par Balea Professional

   Ieri am folosit pentru prima data masca de par Balea Professional pentru regenerare. Am cumparat-o acum cateva zile din DM, impulsionata de parul stralucitor al fetei de pe ambalaj. Pliculetul de 20 de ml a costat aproximativ 5 lei. Formula nu contine silicon, in schimb contine Phyto-Keratina si microproteine.
   Producatorii promit un par regenerat, hidratat in profunzime, matasos si stralucitor. De asemenea, produsul este recomandat pentru tratarea varfurilor despicate.

   Eu am aplicat masca dupa samponare pe toata lungimea parului si la radacina. Am lasat-o sa actioneze aproximativ 10 minute. Pe pliculet va este sugerat sa o tineti in jur de 3 minute sau mai mult, in cazul in care parul este foarte degradat.
   Dupa samponul Klorane cu chinina, imi simt parul aspru si sunt convinsa ca nu l-as putea pieptana daca nu as aplica un balsam. De data aceasta, am inlocuit balsamul cu masca Balea. Dupa clatire, parul a ramas foarte matasos si perfect descurcat. De asemenea, parul mi s-a parut mai disciplinat la uscarea cu peria. In continuare imi simt parul matasos. In rest, nu pot spune ca mi se pare mai hidratat sau mai stralucitor.
  Este o masca pe care o voi mai cumpara, pentru ca raportul calitate-pret mi se pare foarte bun. Va recomand sa cumparati masca in varianta plic, pentru a o incerca inainte de a achizitiona varianta full-size. Din cate am vazut, gama profesionala Balea este destul de diversificata, asa ca puteti alege ce corespunde cel mai bine problemelor dumneavoastra.

Ati folosit produsele Balea pentru ingrijirea parului?

2 comentarii:

  1. Eu am folosit samponul cu cocos pentru par vopsit si am fost foarte multumita.Acum mi-am luat unul din gama profesionala,best age ,pentru par degradat.Abia astept sa il incerc!

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Anonim, sampoane de la Balea nu am mai incercat, dar in rest si eu am fost multumita de produsele lor - in general masti de par si masti pentru ten. Sper sa fie bun samponul din gama Best Age. Eu acum folosesc Klorane cu extract din lapte de papirus si imi place foarte mult. Multumesc pentru comentariu!

    RăspundețiȘtergere