duminică, 10 aprilie 2011

De ce Lancome este Magnifique

   Sunt de parere ca parfumului nu i se poate face un review. Gusturile sunt atat de diferite si chiar si eu descopar ca aleg parfumurile in functie de stare, de ceea ce imi propun, de vremea de afara. Sunt factori subiectivi, ce depind de personalitatea fiecareia dintre noi.

   Risc astazi, totusi, sa va prezint Lancome Magnifique, pentru povestea frumoasa ce o creez in jurul lui ori de cate ori folosesc cateva picaturi pentru a obtine atitudinea unei "femme fatale" cu stil.

   Numai privind-o pe Anne Hathaway, imaginea acestui parfum, puteti intelege deja de ce Lancome Magnifique transmite senzualitate, pasiune, atractie interzisa.
    Povestea incepe chiar cu micuta sticla rosie, eleganta si luxurianta. Continua apoi cu prima aplicare, care va invaluie in vapori ce imbina iasomia cu trandafirul si lemnul de santal. La a doua aplicare, incepeti sa realizati de ce atunci cand purtati acest parfum, "you are unique; you are Magnifique".
   
    Dupa cum probabil v-ati dat seama din preambulul acesta, pe mine m-a cucerit Lancome Magnifique. Desi nu sunt adepta parfumurilor cu miros puternic (parfumul meu preferat ramane Dolce & Gabbana Light Blue), cu Lancome a fost dragoste la prima vedere. Lotiunea de corp si gelul de dus din aceeasi gama nu au facut decat sa intensifice prima scanteie, pentru a o transforma intr-o pasiune ce va dura mult timp, probabil. 
    Lotiunea de corp are o textura foarte usoara si o cantitate infima este suficienta pentru a transforma pielea intr-o mantie fina, de matase. Nu este o surpriza, pentru ca gelul de dus face primul pas, prin spuma abundenta cu care va invaluie .
    Pentru unele dintre dumneavoastra, cele doua sunt indeajuns de puternice incat sa nu va mai dati cu parfum. Daca vreti insa sa va simtiti 100% "magnifice", folositi-l - cu masura, insa. Excesul i-ar putea deranja pe cei din jur. 

     La ce asortez acest parfum? Pentru inceput, la un sirag de perle pe care il iubesc sau la mascara Givenchy pentru cele mai lungi gene. Apoi, la orice tinuta in care ma simt stilata, distinsa, atragatoare.
     Va recomand sa incercati acest parfum - ati putea incepe o frumoasa poveste impreuna!
     Puteti comanda de AICI parfumul Lancome Magnifique.

     Dupa cum am spus, eu "asortez" parfumul tinutei si starii de spirit. Faceti acelasi lucru? Ce parfum va confera senzualitate si feminitate?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu