miercuri, 18 mai 2011

Iti cade parul? Samponul Klorane cu chinina te-ar putea ajuta...

      Tocmai am terminat samponul Klorane cu chinina si complex de vitamina B. Sincer, imi pare rau ca trebuie sa il inlocuiesc...a fost un sampon care mi-a placut mult. As indrazni sa spun chiar ca s-a dovedit a fi unul dintre sampoanele mele preferate.

     Formula cu chinina si complex de vitamina B este  brevetata de celebrele laboratoare Pierre Fabre (cele care produc nu doar Klorane, ci si Ducray, Avene, Galenic si Rene Furterer).

     Samponul Klorane cu chinina si complex de vitamina B este adresat parului tern, obosit, fragil. De asemenea, este recomandat in tratarea caderii parului.
     Eu nu ma confrunt cu probleme severe de cadere a parului. Am cumparat acest sampon mai degraba pentru a imi fortifia firul de par. Am fost placut surprinsa sa observ, insa, ca de la caderea moderata a parului am progresat la doar cateva fire pierdute zilnic, in limitele normale. Nu stiu cum s-ar comporta in cazul unor persoane cu probleme majore in acest sens, insa la mine a functionat. Daca va cade parul foarte tare, nu cred ca un sampon, oricat de eficient ar fi, este suficient...cel mai bine ar fi sa consultati un medic si sa probabil sa actionati si din interior, cu suplimente.
     Eficienta acestui sampon a fost dovedita in cazul meu...dar punctele sale forte nu se opresc aici!

     Mirosul este unul placut, discret, de plante. Culoarea este cel putin inedita - mov inchis. Iar partea buna dintre toti acesti factori putin importanti, dar care transforma un sampon intr-unul cu adevarat placut, abia acum vine - Klorane cu chinina face multa spuma :-D! Mie imi place sa imi invalui parul in spuma si foarte multe sampoane dermato-cosmetice nu fac asta. Cu Klorane am reusit sa imbin placerea spumei din sampoanele de supermarket cu ingredientele mai putin nocive ale dermato-cosmeticelor.

     Mai mult, samponul curata foarte bine parul si nu il incurca. Parul este aspru, dar niciun sampon nu a reusit pana acum sa mi-l lase catifelat, oricat de hidratant a fost...de aceea, pentru mine balsamul nu este o optiune, ci o necesitate. Am observat ca folosind acest sampon, a fost suficient sa imi trec degetele tamponate cu balsam prin par ca sa se descurce si sa il pot aranja mai usor.

     Samponul Klorane cu chinina si complex de vitamina B, in flacon de 400 ml, a costat 49,5 ron in reteaua de farmacii Centrofarm.

     Gama Klorane cu chinina mai cuprinde si balsam de par si fiole Quinafort pentru femei si barbati.

     Eu voi recumpara samponul Klorane cu chinina si complex de vitamina B. Personal, il recomand atat pentru persoanele care doresc sa dea un plus de fortifiere parului, cat si acelora care vor o solutie la indemana pentru a stopa caderea parului.

    Herbosophy are un sampon bazat pe aceeasi formula...il voi incerca si voi face o comparatie intre cele doua, pentru a va spune daca este mai avantajos sa optati pentru varianta mai accesibila la pret de la Herbosophy!

27 de comentarii:

  1. o sa mi-l iau si eu. am avut o experienta nefericita la un coafor si am iesit morcov, iar a doua zi mi-am pus singura acasa o alta culoare. pt ca l-am vopsit de doua ori in doua zile parul meu se resimte...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Madelenaluiproust, cred ca ai avea nevoie de un sampon reparator, nutritiv in prima faza si abia apoi te sfatuiesc sa iti iei Klorane cu chinina. Sunt convinsa ca parul nu doar cade, ci este si degradat de la vopsea...eu ma spal acum cu un sampon tot de la Klorane, cu lapte de papirus. Este foarte hidratant, ii voi face si un review; cred ca ar fi mai potrivit pentru ce ai tu nevoie. Si Phyto Citrus ar putea fi o optiune... Sper sa nu ai probleme cu parul dupa vopsirea asta repetata. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si o parere NEGATIVA: Eu nu am fost la fel de multumita de acest sampon.L-am cumparat pentru a-mi stimula cresterea parului, la recomandarea unei farmaciste.

    La mine nu facea spuma si mi-a provocat si matreata. Mi-a regenerat putin parul,dar nu pot spune ca facut minuni...:)

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Raluu, multumesc pentru impresie! Intotdeauna, un feedback negativ este util. Cu siguranta, un produs nu functioneaza la fel pentru toti. :*

    RăspundețiȘtergere
  5. beauty... folosesc acest sampon este formidabil si imi descurca parul si lasa matasos. Ador acest sampon si o sa il cumpar mereu

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Anonim, ma bucur ca iti place! Periodic, iti recomand sa il schimbi, eu am mai multe luni de cand il folosesc si si-a pierdut din efecte, asa ca voi renunta la el macar pentru o luna.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce as putea face pentru a rezolva sau incetini albirea parului? Plus de asta am si matreata. Ce sampon sau ce tratament ar trebui sa fac pentru a mai reduce din ele?
    Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre albirea parului nu stiu ce sa va spun...nu am incercat niciun tratament pentru aceasta problema.

      Pentru matreata, foarte bun este Vichy Dercos anti-matreata (http://www.pcfarm.ro/produs/1581/Vichy-Dercos-Sampon-Tratament-Antimatreata-Par-Normal-si-Gras).
      Nu am incercat Phyteol de la Phyto (http://www.phyto.com/index.php/needs/hair-disorders/dandruff/phytheol.html), insa este posibil sa fie un sampon eficient. Eu am fost multumita de produsele Phyto incercate.
      Poate ar fi bine sa consultati un specialist. Imi pare rau ca nu va pot fi de mai mult ajutor.

      Ștergere
  8. Buna. Avand in edere ca testati produse de infrumusetare, v-as recomanda si eu sa fiti mai atente la samponul pe care I'll cumparati. Mi-a atras si mie atentia acest sampon dar daca v uitati la ingrediente veti vedea ca apare toxicul SLS si SLES. ESTE important pentru parul nostru sa avem ingrediente cat de cat naturale. Sper ca nu v-am suparat dar vroiam sa va impartasesc din experienta mea .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc mult pentru comentariu si nu vei supara pe nimeni daca iti spui parerea, chiar ma bucur ca ai subliniat acest aspect!
      Ai dreptate, Klorane nu are numai ingrediente naturale. Eu am incercat si sampoane bio, cu ingrediente naturale si organice iar parul meu nu s-a impacat deloc bine cu ele. Nu am tinut cont de ingrediente in cazul Klorane pentru ca a fost singurul sampon care mi-a rezolvat problema. Dupa ce l-am folosit nu mi-a mai cazut parul. Sunt mai preocupata de ingrediente in cazul cremelor de fata. O zi buna!

      Ștergere
    2. uneori sampoanele dermo=cosmetice nu contin numai ingrediente bio..poate de asta ne si ajuta la unele probleme pe care le are parul nostru:matreata, cadere...
      si eu am folosit acest sampon si chiar si-a facut efectul asupra caderii moderate a parului,,utilizand si balsamul din aceiasi gama
      acum in schimb la sfatul coafezei voi opta pt produse profesionale pt par
      caci si cele dermocosmetice tot din gama mass market sunt ca si cele din hypermarketuri doar mai scumpe si unele cu ingrediente mai bio

      Ștergere
    3. Ce produse vei folosi? Sunt in cautarea unor produse bune pentru par si orice sugestii sunt binevenite :).
      Acum, eu sunt incantata de uleiul de la L'Oreal, Mythic Oil, si sunt curioasa daca si samponul din aceeasi gama este la fel de bun.
      Multumesc de comentariu!

      Ștergere
    4. inca nu m-am decis nici acum!! am tot cazut prada promotiilor si ofertele plus ce produse am mai primit spre testare
      dar cred ca voi reveni la Klorane ca iar imi cade parul
      apoi vreau sa oprez pt Chi, Kerastase sau Londa

      Ștergere
    5. am avut samponul din gama L;oreal Mythic Oil si nu i-a priit parului meu.mi-l ingrasa

      Ștergere
    6. Si eu revin constant la Klorane! Cat despre Mythic Oil, inca nu am incercat samponul, dar uleiul mi se pare excelent si il voi recumpara atunci cand termin tubul!

      Ștergere
  9. Buna. Am citit commentyrile voasre. M-am interesat si eu de acest sampon insa am dat inapoi avand in vedere ca contine ingrediente toxice, respectiv SLS si SLES. Este important pentru parul nostru sa avem ingrediente naturale.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu tocmai l-am cumparat si sper sa-mi fie de mare folos,pt.ca sufer de o cadere abundenta a parului.!

    RăspundețiȘtergere
  11. Răspunsuri
    1. Am scris, l-am luat din Centrofarm. Il gasesti, in principiu, in orice farmacie (Centrofarm, Sensiblu, etc), dar si online (spre exemplu, aici: http://www.webfarm.ro/klorane-sampon-fortifiant-cu-extract-de-quinquina-400-ml.html). O zi placuta!

      Ștergere
  12. la sensiblu are un pret colosal 68 d lei..fata de belladona 48 lei..eu mi l am luat recent dar inca n am apucat sa ma spal cu el..sper sa mi remediee caderea parului.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil s-a scumpit, eu l-am luat mereu din Sensiblu cu 51 de lei. Sper sa ti se para bun!

      Ștergere
  13. sper sa fie bun impotriva caderii parului si in cazul meu

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu am avut o cadere mare de par si am inceput sa caut pe internet produse de regenerare a parului, iar dupa cateva zile de cautare m-am axat pe produsul de mai jos si s-a dovedit excelent. Acum parul aproape s-a regenerat complet. Sper sa va ajute si pe voi.

    http://mhlnk.com/64CFBE7C

    RăspundețiȘtergere
  15. Interesant! Multumim pentru sugestie!

    RăspundețiȘtergere
  16. mi-am cumparat si eu samponul, imi cade parul foarte des si foarte mult, sper sa aiba efect, dar vreau sa intreb de cate ori se poate folosi samponul? adica il folosesti ca pe un sampon normal la fiecare spalare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, eu l-am folosit o data la 3-4 zile, de fiecare data cand mi-am spalat parul. Dupa fiecare tub consumat, am renuntat o perioada scurta la el si am folosit alt sampon (2-3 saptamani), apoi am revenit la Klorane.

      Ștergere