vineri, 15 aprilie 2011

Rasfatul suprem de la Dior

    Astazi va voi vorbi despre o crema de-a dreptul "delicioasa" ce poarta semnatura Christian Dior.
   Miss Dior Cherie nu este o crema in sensul conventional al termenului, ci este, cum o numesc producatorii, un "sufleu", denumire justificata de textura aerata, pufoasa pe care o are.

   De un roz pal, adorabil, crema este imbogatita cu particule care dau pielii o stralucire aparte, discreta, dar in acelasi timp senzuala. Mirosul este foarte persistent si puternic, intocmai ca al parfumului. Oricat de ispititor gasesc parfumul Miss Dior Cherie, aleg intre cele doua, pentru ca impreuna ar fi ametitoare.
   O cantitate infima este suficienta pentru a obtine instantaneu o piele intens hidratata. Un plus este ca lotiunea intra foarte repede in piele. Miss Dior Cherie nu pare insa crema pe care sa o folositi in graba. Pentru mine, este rasfatul suprem pe care il evocam in titlu si ii aloc, prin urmare, timpul cuvenit.

    Borcanelul in care se afla lotiunea isi gaseste fara probleme locul pe o masuta de toaleta eleganta. Capacul este argintiu si poarta gravat numele Miss Dior Cherie.
    De un farmec clasic, acest ambalaj pierde puncte insa din punct de vedere practic, pentru ca nu este la fel de igienic si de usor de utilizat ca un tub. Cu toate acestea, nu imi pot imagina Miss Dior "depozitata" in modernul tub...ea se inscrie, mai degraba, in randul acelor recipiente de colectie, cu capac greu si borcanel bombat.

    Nu ar mai fi multe de spus despre acest "sufleu" - pe mine ma binedispune textura sa si imi place foarte mult acea stralucire discreta a pielii dupa folosire. Apreciez si parfumul sau persistent. Singurul inconvenient este pretul mare al cremei - consider, insa, ca platesc pentru un produs caruia cu greu ii pot gasi vreun cusur.

3 comentarii:

  1. super,imi place aroma asta.imi plac creme parfumate.pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. puteti sa imi spuneti de unde o pot cumpara din Romania?? Va rog , sunt innebunita dupa parfum

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Anonim, eu am vazut-o de curand in Sephora. Nu stiu daca se gaseste si in alte parfumerii sau magazine de cosmetice, dar in Sephora exista sigur :). Sper ca ti-am fost de ajutor!

    RăspundețiȘtergere