sâmbătă, 30 aprilie 2011

Lotiunea de corp hranitoare Happy Time de la Nivea - Review

    In ultimul timp, am folosit foarte multe lotiuni de corp. Constat, insa, cu indignare ca se incapataneaza sa se termine toate in aceeasi perioada. M-am aprovizionat deja cu Neutrogena, dar imi placea sa stau seara sa ma gandesc pe care dintre cele...7 sa o incerc.
   
    Lotiunea pe care tocmai am terminat-o si care mi-a lasat o impresie placuta este lotiunea de corp hranitoare Happy Time, cu proteine din lapte si extract de bambus, de la Nivea.

    Lotiunea are un tub tare simpatic si practic, de 250 ml. Textura este usoara si aparent, intra destul de repede in piele. Nu as recomanda-o dimineata, pentru ca nu cred ca ar fi o decizie inteleapta sa va imbracati imediat dupa ce o aplicati. Abia la 10 minute dupa aplicare, simt ca a intrat cu adevarat in piele.
    
     Este o lotiune creata pentru pielea normala spre uscata. Eu o gasesc destul de hidratanta iar acest efect se simte si a doua zi dupa aplicare, ceea ce este un lucru bun.
    Producatorii spun ca lotiunea are un parfum delicat de flori de portocala. Mie parfumul mi s-a parut oricum, numai delicat nu. L-am gasit foarte puternic si intr-o oarecare masura deranjant. Din fericire, chiar daca este puternic, nu este si persistent.
    
     Lotiunea se consuma destul de repede, mie mi-a ajuns cam o luna de zile,chiar daca am alternat-o cu alte creme.
     Pe lista de ingrediente apar si parabeni, si parfum, asa ca este nu este chiar ce si-ar dori cele interesate de aspectul eco al produselor. Pentru celelalte, intre care ma includ, poate fi o optiune. Lotiunea costa aproximativ 20 ron.

     Personal, o consider buna si cred ca o voi reachizitiona. Singurul punct care ma face sa stau pe ganduri este parfumul, prea puternic pentru simturile mele.

     Ce lotiuni de corp folositi? Care este lotiunea voastra de corp preferata?

3 comentarii:

  1. Mie chiar imi place mult mirosul ! As cumparao din nou si din nou! PErfecta pentru vara :D
    Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  2. @Dariaa, si eu cred ca este o alegere buna pentru vara...eu iubesc lotiunile de la Neutrogena, dar cred ca sunt prea mult, prea hidratante pentru vara iar o lotiune usoara ca Nivea Happy Time ar fi mai potrivita.
    Cred ca acum ceva timp mi-ar fi placut si mie mirosul, dar in ultimul timp am observat ca am devenit mai sensibila si prefer produsele fara miros sau cu o mireasma foarte discreta. Te pup, bine ai venit pe blog!

    RăspundețiȘtergere
  3. He he multumesc :"> Chiar ai un blog dragut ! Te invit si pe blogul meu ! :*

    RăspundețiȘtergere