vineri, 1 februarie 2013

Promotii si cadouri in luna indragostitilor!

 Tocmai am aflat de doua concursuri organizate in luna februarie, cu premii atractive, care v-ar putea tenta.
FashionUp organizeaza in perioada 1-13 februarie un concurs special pentru femei, cu premii constand in 4 rochii rosii superbe, un voucher de 300 ron de la Nissa, o bluza RVL si 10 seturi Bamboo cu sapunuri cu aroma de trandafir. Va puteti inscrie AICI la concurs.


De asemenea, pana duminica puteti beneficia de promotii FashionUp.
Pantofii Ana Lublin au pret unic de 79.9 lei (puteti vizualiza produsele din campanie prin inscrierea pe site-ul FashionUp) iar impreuna cu cosmeticele Oyster, primiti cadou o pereche de cercei din perle. Puteti vizualiza produsele Oyster AICI.
Nemira si Yankee Candle au o promotie speciala in aceasta perioada, pentru toti indragostitii!
Cele cinci pachete promotionale de carti romantice, care vorbesc despre iubire, in toate formele sale, sunt reduse pana la 1 martie cu 50%.

In plus, impreuna cu fiecare pachet promotional de carti, veti primi cadou o lumanare parfumata Yankee Candle Snow in Love Votive
Mai mult, veti fi inscrisi automat in extragerea din 1 martie, pentru castigarea unui obiect decorativ deosebit, oferit de Yankee Candle - o lumanare parfumata cu abajur si farfurie suport, cu timp de ardere de 90 de ore, in valoare de 220 lei.

Este un cadou deosebit, neconventional pentru luna februarie iar preturile si cadourile promotionale sunt cel putin atractive!
Puteti vizualiza si comanda pachetele promotionale aici.

Nemira

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu