sâmbătă, 23 aprilie 2011

Un set foarte eficient de la Avon Planet Spa

    In jurul meu apar aproape zilnic cataloage Avon si chiar daca nu sunt pasionata sa comand aceste produse, rasfoiesc intotdeauna cu placere cataloagele, fie chiar si pentru a admira machiajul modelelor de acolo.
    Un singur produs mi-a placut mult pana acum de la Avon si i-am ramas fidela - perlele bronzante.
    Acum o saptamana mi-am comandat, insa, doua masti Planet Spa, despre care am auzit numai lucruri bune. Respectivele masti sunt mai degraba niste mostre, care au costat 3,99 ron fiecare. Includ doua pliculete - masca propriu-zisa si un tratament de dupa, fie un ser, fie o crema.

   
    Setul despre care va voi povesti astazi este tratamentul iluminator cu sake si orez de la Planet Spa. Primul pliculet are 7 ml si este suficient pentru o utilizare. Inauntru se afla o masca alba, consistenta, cu particule abrazive foarte fine. Se aplica pe pielea umeda, pe fata si pe gat, se maseaza usor si se lasa pana se usuca. Apoi se clateste cu apa calda.
Particulele abrazive nu zgarie deloc, nu irita, nici nu as putea sa aseman masca cu un scrub. Masca s-a uscat in aproximativ 7 minute. Am clatit cu apa calda si s-a indepartat relativ usor.
   Am fost foarte placut impresionata de aspectul tenului meu, care a capatat o usoara stralucire si luminozitate.
  
   Apoi am pulverizat ceai verde pe piele si l-am lasat sa se usuce. Despre acest lucru am citit pe blogul Danei Sota si mi-am propus sa urmez si eu acest mic truc, avand in vedere proprietatile deosebite ale ceaiului verde, cunoscut pentru faptul ca previne imbatranirea prematura a pielii. Am pus doua pliculete de ceai verde intr-o ceasca cu apa fierbinte, l-am lasat sa se raceasca complet, apoi l-am pus intr-un pulverizator si l-am aplicat pe piele.

    Sa revenim insa la Planet Spa. Dupa ce pielea s-a uscat, am desfacut cel de-al doilea pliculet, tot de 7 ml, care contine un ser iluminator pentru ten. Acesta are o culoare foarte placuta, sidefata, ce m-a dus cu gandul instantaneu la siragul meu preferat de perle. Are o consistenta apoasa si cu mai putin de o treime din continut mi-am masat fata si gatul, cu miscari circulare. Serul a intrat foarte repede in piele. Restul produsului il voi folosi in zilele urmatoare.

    Sunt foarte incantata de acest tratament, care nu mi-a incarcat tenul, nu mi-a provocat iritatii, nu m-a facut sa ma holbez in oglinda in speranta ca voi vedea vreun efect, ci din contra, mi-a revitalizat tenul obosit de machiaj, de praf si vizibil stresat, ca si posesoarea sa, de apropierea iminenta a sesiunii...A doua zi dimineata, fata nu capatase niciun luciu neplacut si avea aceeasi luminozitate.

    Voi mai cumpara tratamentul iluminator cu sake si orez de la Planet Spa. Vi-l recomand cu caldura!
    In curand va voi povesti si despre cel de-al doilea set pe care mi l-am comandat din gama Planet Spa, un tratament hidratant cu ulei de masline.

Ati incercat produsele Planet Spa? Daca da, cum vi s-au parut?

6 comentarii:

  1. Eu am folosit crema de corpul cu ulei de masline din aceeasi gama. Foarte hidratanta, pielea mea a spus bogdaproste toata iarna:) Pentru fata insa n-am avut curajul sa incerc nimic...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Madelenaluiproust, nu am incercat crema, dar cum iubesc cremele foarte hidratante, probabil ca o voi cumpara.

    RăspundețiȘtergere
  3. nici eu nu ma omor dupa produsele avon, dar am avut masca cu ulei de masline din gama planet spa si am fost f multumita. am luat-o la o oferta de nerefuzat si desi la inceput mi se parea ca e micuta cutia, mi-a ajuns pt multe spalari. si am mult par, pana la jumatea spatelui :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Rox, am vazut pe internet ca in campania urmatoare sunt din nou oferte foarte avantajoase la produsele Planet Spa si as vrea sa cumpar mai multe lucruri, inclusiv cate ceva din gama cu ulei de masline. Cine stie, poate chiar masca de par...mastile faciale mi s-au parut foarte bune!

    RăspundețiȘtergere
  5. Momentan caut informații despre aceste produse ! Ai un blog foarte bine structurat ! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc :)! Mie mi se par bune produsele Avon Planet Spa - mereu mi-au lasat pielea luminoasa si catifelata! Iti recomand si gama cu ulei de masline. Mi-au placut si cateva produse din gama cu caviar!

      Ștergere