miercuri, 27 aprilie 2011

Salvarea buzelor mele de la Neutrogena

    Nu am fost niciodata o fana a balsamurilor de buze asa ca nu mi-as fi inchipuit ca voi ajunge sa ma dau din placere cu balsam de buze de mai multe ori pe zi. 
    Carui fapt se datoreaza acest lucru?

   Ei bine, produsul-minune care a determinat aceasta schimbare este ....

...balsamul de buze de la Neutrogena!

     In general, mi-au placut produsele Neutrogena, le-am gasit foarte hidratante si potrivite ingrijirii pielii mele. Lotiunile de corp Neutrogena si-au dovedit eficienta pentru mine si le-am recumparat in nenumarate randuri. 

     Balsamul de buze nu este o exceptie! L-am primit in iarna intr-un pachet cadou cu lotiune de corp, care a costst doar 18 ron. Am fost nevoita sa il folosesc cand din cauza frigului si a vantului, buzele mi-au crapat si au inceput sa aiba un aspect complet indezirabil si sa ma usture. Nu as fi crezut ca acest balsam mi le va reconditiona atat de repede, mai ales ca cel precedent, de la Yes to Carrots, nu a avut niciun efect, desi imi pusesem mari sperante in el.
    
    Acum a devenit un obicei sa il aplic seara inainte de culcare, pentru ca iubesc textura catifelata a buzelor mele dimineata. De asemenea, il aplic inainte de ruj si acesta se intinde mult mai usor si arata foarte bine.
    Il voi recumpara, cu siguranta, pentru ca acum il consider un produs indispensabil!

    Sunteti "dependente" de balsamul de buze? Care balsam de buze este preferatul vostru?

6 comentarii:

  1. Il am si eu si sunt foarte multumita de el!
    Imi mai place (mai nou, ca abia l-am cumparat) balsamul de la Hymalaia. Se da cadou la revista Look. (vreo 7 lei, face toti banii... Oricum revista nu am apucat sa o citesc, ca a cazut dupa pat si n-o mai pot recupera...)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Diana, chiar m-ai amuzat cu revista :))!
    Si eu am inceput sa cumpar revistele foarte rar si doar pentru cadouri, in special Look, pentru ca mi se pare ca a devenit doar o colectie de imagini... O sa mi-o cumpar si eu luna aceasta, probabil in dublu exemplar, pentru ca vreau si crema de maini, si balsamul de buze.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sunt mai mult decat dependenta de un balsam organic, cu ciocolata, de la Silk Naturals. Este absolut senzational! Nu am mai avut buze crapate de vreo 6 luni.
    Am scris despre el pe blog, cu ceva timp in urma. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. nu am folosit balsam de buze pana acum 2 ani cand am facut o alergie de la, atentie, un ruj Clinique. pt prima data in viata am ajuns la dermatolog, in asa hal erau buzele mele. mi-a prescris aceste balsam neutrogena si o alifie. cu aceasta din urma, nu am fost prea constanta. in schimb, de fiecare data cand foloseam balsamul neutrogena, simteam o senzatie instanta de confort

    RăspundețiȘtergere
  5. @YellowJade, suna tare yummy (eu sunt dependenta de un singur aliment...chocolate all the way)!

    @Rox, m-a surprins povestea ta, dar asta confirma inca o data ca nu tuturor ni se potrivesc anumite produse si ca nu pretul unui produs si nici chiar marca sa nu garanteaza o calitate superioara sau efecte spectaculoase. Ma bucur ca Neutrogena nu te-a dezamagit, pentru mine sunt produse foarte bune si sunt foarte incantata ca sunt si atat de accesibile ca pret.

    RăspundețiȘtergere
  6. Iubesc balsamurile Nivea,sunt geniale.Preferatul meu este cel cu musetel si calendula,dar si Hydro Care.Raman mult timp pe buze si le hidrateaza perfect.

    RăspundețiȘtergere