vineri, 1 aprilie 2011

Review: Produse Rituals - spuma de dus si lotiune de corp

Rituals este un brand olandez lansat in anul 2000. Creatorii acestor produse exclusiviste s-au lasat inspirati de natura, dar si de ritualurile stravechi (Hammam, Ayurveda, Sakura, Tao) si de ritualurile de zi cu zi ale femeii moderne.
   Sub sloganul "Your body. Your soul. Your rituals." se ascunde o gama diversificata, ce cuprinde produse pentru ingrijirea parului, a tenului, a corpului, game complete de relaxare, make-up, parfumuri, dar si produse pentru casa, ceaiuri si aromaterapie. Pe scurt, toate lucrurile de care are nevoie o femeie pentru a se simti rasfatata si frumoasa!

   Am primit aceste produse de la niste prieteni din Olanda acum o luna si atunci am aflat pentru prima data de brand-ul Rituals. Cele doua produse - spuma de dus Fujiyama Mandarin&Mint si lotiunea de corp Mandarin Delight - fac parte din gama Shower Power.
   Spuma de dus Fujiyama este produsul meu preferat. Efectul sau energizant este dat de extractele de mandarina si menta. Este sub forma unui gel ce se transforma intr-o spuma deosebit de placuta si de abundenta in contactul cu apa. Spuma catifeleaza pielea si in acelasi timp, prin mirosul sau puternic, ii trezeste chiar si pe cei mai somnorosi dintre noi! Parabenii nu se afla in lista de ingrediente. Un alt plus al acestei spume de dus este faptul ca este necesara o cantitate foarte mica de produs pentru a crea acea spuma incredibila.
   Gelul de dus costa 7,90 euro, un pret destul de mare, si are 200 ml. Il puteti comanda de pe site-ul oficial Rituals (aici), unde, de asemenea, puteti afla mai multe detalii despre acesta, dar si despre alte componente ale universului Rituals.
   Lotiunea de corp Mandarin Delight m-a dezamagit, insa. Am consumat aceasta lotiune in doua saptamani. Tubul este foarte practic, igienic, si are 200 ml. Mirosul, insa, este unul medicamentos, fara vreo legatura cu mandarina sau cu menta. Nu mi-a indus nici pe departe acea stare placuta data de spuma de dus si mi-a luat destul de mult timp sa ma obisnuiesc cu ea. Lotiunea intra foarte usor in piele, dar senzatia de hidratare nu se mentine pentru mai mult de doua ore.
   Pretul este mult prea piperat pentru efectele lotiunii Mandarin Delight - 11,90 euro pentru un tub de 200 ml. In cazul in care doriti sa o comandati, o puteti face de aici. Lotiunea de corp contine parabeni.
   Nu am avut ocazia sa incerc alte produse Rituals, dar sunt tentata de multe dintre produsele lor. Sper ca in viitorul apropiat sa avem un magazin Rituals si in Romania!
  
   Ati incercat produse Rituals? Sunteti tentata de acest brand?

8 comentarii:

  1. @ Anonim, ma bucur ca iti plac. Mi-as fi dorit sa fie disponibile si in Romania.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua. Acum produsele pot fi gasite in cadrul unei campanii din reteaua de benzinarii OMV.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt disponibile la omv eu le-am incercat si le iubesc..

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt disponibile si in romania la omv.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt disponibile la omv eu le-am incercat si le iubesc..

    RăspundețiȘtergere
  6. Am o prietena care mi—a adus de ziua mea o spuma gel de dus Rituals.Super. O recomand din inima. Am incercat si crema de maini Happy Hands. Hidrateaza foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am o prietena care mi—a adus de ziua mea o spuma gel de dus Rituals.Super. O recomand din inima. Am incercat si crema de maini Happy Hands. Hidrateaza foarte bine.

    RăspundețiȘtergere