vineri, 29 aprilie 2011

Review: Demachiant bifazic pentru ochi de la L'Oreal

     Demachiantul bifazic de la L'Oreal pentru ochi si buze, din gama Dermo Expertise, este dedicat indepartarii machiajului waterproof sau rezistent. Este recomandat pentru ochii sensibili.
      Eu am dezvoltat un fel de love/hate relationship cu acest demachiant. Reactie absolut inexplicabila, de altfel, pentru ca nu ii pot gasi un punct slab evident, care sa ma deranjeze si sa ma determine sa il descalific.
     Curata foarte bine machiajul, o singura discheta pentru fiecare ochi este suficienta. Nu intinde rimelul inainte de a-l curata. Nu ma ustura ochii si nici nu mi se inrosesc, nu imi lacrimeaza cum mi se intampla de la demachiantul Nivea, dedicat tot ochilor sensibili.
      Ar fi poate un dezavantaj, dar minor si de altfel regasit la foarte multe demachiante de ochi - demachiantul L'Oreal se consuma extrem de repede.  
      In doua saptamani am consumat exact jumatate din sticluta, in conditiile in care l-am folosit in medie de 5 ori pe saptamana.
     Sticluta are 125 ml. Ambalajul este practic si sigur, dopul se inchide ermetic, asa ca il puteti lua cu incredere in bagaj.
     Se agita inainte de folosire pentru a omogeniza continutul. Pe sticluta scrie ca nu lasa un film gras. Acest lucru nu este indeplinit, insa vorbim totusi de un demachiant bifazic, nu de o apa micelara.
 
      Il voi mai cumpara? Nu. Si nu imi cereti sa va explic de ce pentru ca nu pot veni cu niciun motiv rezonabil!
       Demachiantul de ochi L'Oreal se gaseste in hipermarket-uri, la un pret estimativ de 20 ron.

6 comentarii:

  1. e foarte bun acest demachiant dar se consuma repede...imi place blogul tau:D

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Irynuk, iti multumesc mult pentru aprecieri!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am avut Balea bifazic, e de 3 ori mai ieftin, dar foarte bun! :)
    Preferatul meu e totusi cel simplu de la Balea, de la o vreme nu am mai cumparat bifazice.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. @YellowJade, si pe mine ma atrage demachiantul de la Balea. Acum ca mi-ai spus ca tie ti-a placut, probabil ca il voi include in lista de cumparaturi (pe zi ce trece tot mai mare)!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie nu imi place deloc L'Oreal. Am avut acest bifazic si mi s-a parut foarte agresiv, ca si cum in timp ti-ar "sapa" ochii. Cred ca pretul de 20 lei se justifica doar pentru ca in cazul L'Oreal platim reclama, publicitatea, marketingul actritele-ambasadoare care pozeaza pentru ei.
    Balea in schimb imi place si mie, e cel mai bine vandut demachiant de ochi din Germania, costa 4 lei parca, il folosesc de vreo doua saptamani, chiar sunt incantata...o sa sccriu un review generos:)

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Adela, bine ai venit pe blog! Sunt convinsa ca la L'Oreal, ca de altfel la multe alte branduri, pretul nu se justifica prin calitatea produsului, ci prin reclama...Despre demachiantul Balea, nu ma pronunt, pentru ca nu l-am incercat, dar aud din ce in ce mai multe pareri bune despre el si pentru ce pret are, cred ca poate fi catalogat un produs-minune :). L-am trecut pe wish list, la urmatoarea vizita prin DM il iau!

    RăspundețiȘtergere