duminică, 17 aprilie 2011

Re-buy goodies...re-buy "badies"

    In primul rand, LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi!

    Pentru acest post, am preluat ideea de la Iguanitza, care si-a exprimat dorinta sa vada un astfel de articol pe mai multe blog-uri.

    Cum am gasit foarte interesanta postarea ei pe aceasta tema, m-am gandit la 3 produse pe care cu siguranta le voi recumpara si la 3 care nu se vor mai gasi niciodata pe lista mea de cumparaturi.

     La capitolul re-buy goodies, este mai greu, pentru ca imi place sa experimentez si nu obisnuiesc sa raman fidela unui produs prea mult timp. Cu toate acestea, voi recumpara:
  • Apa demachianta Uriage, pentru care gasiti aici un review.
  • Samponul Phyto Brush, de care sunt indragostita! I-am facut un review aici.


  • Rimelul Givenchy Phenomen Eyes. Inca nu am descoperit un rimel care sa dea mai mult volum genelor decat acesta.


     Pe lista de "dezastre", pe care nu le voi mai cumpara niciodata, ocupa un loc de cinste:

  • Capsulele Vitamin C Facial Radiance de la The Body Shop. Gasiti aici un review.


  • Stick-ul pentru ochi Vichy Aqualia Antiox...cu 0 efecte pentru mine. In caz ca va intereseaza, i-am facut un review aici.

  • Spray-ul pentru protectie termica de la Syoss, care mi-a dat impresia ca mai rau imi strica parul decat sa il protejeze...si cu aceasta experienta, am scos de tot produsele Syoss de pe lista mea de cumparaturi.


    Caror produse sunteti fidele? Ce cosmetice s-au dovedit dezamagiri?

    Va urez o duminica placuta!

4 comentarii:

  1. syoss cred ca e o afacere foarte proasta sincer:)))..nici de vopsea nu am fost multumita,imediat s-a dus culoarea..vichy la fel,foarte putine produse au care mi-au priit...nu sunt multumita de ei..

    RăspundețiȘtergere
  2. @Precious Boutique, de acord cu tine in privinta Vichy...am incercat diverse produse, niciunul nu mi s-a parut spectaculos. Despre Syoss nu am multe de spus, singurul produs incercat de la ei este acest spray, care mi s-a parut de o calitate atat de proasta incat am renuntat la a mai lua altceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow, trebuie să încerc și eu Givenchy-ul ... am fost sceptică din cauza aplicatorului super ciudat, dar deja ești a nu știu câta persoană care spune că oferă un super volum așa că-l voi trece pe wishlist.

    Spray-ul termo-protector de la Syoss îl am și eu, dar am fost mulțumită de el. Nu l-am folosit de multe ori, dar atunci când l-am folosit și-a făcut treaba și mi-a menținut coafura pentru mai mult timp, fără să-mi încarce/îmbâcsească părul.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Iguanitza, si eu am fost sceptica la inceput, dar periuta m-a atras foarte mult, l-am cumparat si...se pare ca am facut alegerea potrivita :D.

    RăspundețiȘtergere