sâmbătă, 30 aprilie 2011

De ce ati masacrat pantofii, domnule Louboutin?

     Marturisesc ca dintotdeauna am avut un "fetish" legat de pantofii cu talpa rosie si cu un fin Louboutin scris cu auriu. Inima mi-a tresaltat ori de cate ori am admirat aceste capodopere purtate de Victoria Beckham sau Blake Lively. Am visat sa port niste pantofi ca acestia...

...sau acestia:



     Insa ieri am avut un soc. Entuziasmata sa vad colectia de toamna 2011, am deschis un link intamplator gasit pe ShoeRazzi. Mare mi-a fost mirarea sa observ ca fermecatoarele talpi rosii sunt ascunse acum de niste specimene hidoase si blanoase, in continuare numite pantofi.

On top of the list ar fi:

Si acum ma intreb, in calitate de admiratoare a pantofiilor Louboutin (din colectiile trecute)....ce ati avut, domnule Christian Louboutin, cu pantofii?!



Voua va plac aratarile imblanite de mai sus?

Imaginile sunt preluate de aici, unde puteti vedea colectia completa din toamna lui 2011.

2 comentarii:

  1. Trebuie si omul sa creeze lucruri noi ca sa atraga atentia. Nu poate veni mereu cu aceleasi modele. Fii sigura ca vor fi destule persoane care sa le poarte. Oricum, in aceeasi colectie trebuie sa existe si modele care se apropie mai mult de "clasic". Pozele respective fac parte dintr-un preview al colectiei.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cruelpink, sunt convinsa ca vor fi purtati de destule vedete si probabil ca multi din ei vor deveni un adevarat trend. Exista, intr-adevar si modele mai "cuminti", clasice...insa acestia mi s-au parut tare amuzanti!

    RăspundețiȘtergere