miercuri, 20 aprilie 2011

Crema de maini pe care o ador...

   ...este crema nutritiva pentru maini de la Elmiplant, cu unt de Avocado si unt de Shea!

   Pentru mine a devenit un produs indispensabil si este singura care m-a determinat sa imi dau cu crema pe maini de mai multe ori pe zi.
   De obicei, "furam" din cremele mamei, dar nici una nu mi se parea atat de buna incat sa ma atasez de ea. Cu Elmiplant, in schimb, a fost dragoste de la prima...folosire! Cu aceasta crema, mai exact, pentru ca Elmiplant are diverse astfel de produse. Le-am incercat pe toate si niciuna nu mi-a placut precum cea nutritiva.

   Crema cu unt de Shea este destinata ingrijirii mainilor aspre, uscate. Ingredientele care promit sa actioneze si sa catifeleze mainile sunt untul de Avocado, ce contine vitamina E si hraneste pielea iar in acelasi timp ii imbunatateste elasticitatea, si untul de Shea, atat de laudat pentru proprietatile sale hidratante. Untul de Shea contine si antioxidanti, ce calmeaza pielea iritata, spun producatorii. Crema nu are parabeni.
   
    Mie mi se pare cu adevarat hidratanta si iubesc senzatia de catifelare pe care mi-o da dupa aplicare. Nu se absoarbe usor in piele, de aceea pun putina in timpul zilei si folosesc o cantitate mai mare doar seara, pentru a o lasa sa se absoarba peste noapte. Mirosul este placut, nu foarte strident, cum este cel din crema cu ulei de Macadamia.

    Crema este ambalata intr-un tub de 100 ml si se consuma foarte greu. Mie mi-a ajuns in jur de 6 luni. Crema nutritiva de la Elmiplant se gaseste in toate hipermarket-urile si in DM, la un pret aproximativ de 8 ron, foarte mic pentru cat de eficienta este!

     V-o recomand!

2 comentarii:

  1. Astazi mi-am cumparat-o si eu si deja mi-s indragostita de parfum si textura. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Addicted, si eu sunt indragostita de ea, de efectul pe care il are asupra mainilor mele! Ma bucur ca iti place! Te pup!

    RăspundețiȘtergere