vineri, 15 iulie 2011

Balsamul Herbosophy cu chinina, o experienta nefericita

       Va spuneam acum ceva timp ca am fost foarte incantata de samponul Klorane cu chinina si vitamina B (review AICI) si ca am descoperit ca Herbosophy are o gama cu aceeasi formula. Astazi va voi vorbi despre balsamul de par, primit cadou impreuna cu samponul Herbosophy. L-am folosit de trei ori iar acum zace pe un raft din baie.

       Balsamul fortifiant si revitalizant cu chinina si vitamina B promite sa redea sanatatea si frumusetea parului. Se aplica pe parul umed, dupa samponare, pe toata lungimea firului de par, se lasa cateva minute pentru a actiona, apoi se indeparteaza cu apa. L-am folosit intocmai.

      In perioada respectiva foloseam samponul Klorane cu extract din lapte de papirus (review AICI), un sampon foarte reusit si singurul care mi-a netezit parul si mi l-a lasat foarte moale. Din obisnuinta, insa, am preferat sa aplic balsam in continuare, in special pe varfuri. Ei bine, acest balsam mi-a inasprit parul de fiecare data, nu mi l-a lasat hidratat, usor de descurcat sau fin. Samponul Klorane a fost mult mai hidratant decat balsamul acesta.
       Nu mi-a placut nici mirosul puternic si usor prea masculin pentru gusturile mele.

      Ii pot da un plus pentru ambalajul practic, la tub de 150ml si pentru culoarea frumoasa pe care o are. Produsele Herbosophy au, de asemenea, un pret foarte avantajos - daca nu ma insel, acest balsam costa 15 lei. De obicei sunt promotii in Sensiblu si primiti 2 produse la pretul unuia - asa am primit si eu acest balsam.

       Acestea sunt, insa, calitati irelevante in conditiile in care produsul nu este bun pentru parul meu. Am renuntat sa il folosesc dupa trei utilizari, asa ca puteti considera aceasta postare o simpla opinie si nu un review, din moment ce nu am testat mai mult timp produsul.

      Voi mai scrie despre produsele Herbosophy, pentru ca am un numar semnificativ de esantioane de sampoane pe care intentionez sa le incerc.


 Care este produsul vostru preferat de ingrijire a parului? Ce dezamagiri ati avut legate de produsele de ingrijire a parului?


10 comentarii:

  1. Si eu l-am avut si m-a dezamagit impreuna cu samponul ! Am crezut ca sunt o varianta mai ieftina a Klorane-ului dar nu au nicio legatura:))

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Dariaa, si eu l-am luat din aceeasi curiozitate, de a vedea daca sunt o varianta a gamei Klorane cu chinina...si nu a fost asa! Eu de Klorane sunt foarte multumita si nu cred ca voi renunta foarte curand la produsele lor...in schimb, Herbosophy nu ma mai atrage deloc. :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am avut masca de la Herbosphy ..Era apa de ploaie :(.. Tot la promotie am luat-o cu inca o prietena si am dat 12.5 lei pe ea parca..
    Am citit review-ul tau despre Samponul Klorane cu chinina si cred ca am sa-l incerc.. Momentan ma confrunt cu caderea paruluide vreo luna desi n-am avut niciodata problema asta .. :|

    RăspundețiȘtergere
  4. @ It's Friday Somewhere, la mine a functionat Klorane cu chinina, mi-au cazut mult mai putine fire de par. Singurul dezavantaj al lui este ca imi lasa parul aspru si trebuie neaparat sa folosesc un balsam. In rest, mi se pare foarte bun. Sper sa fie o alegere potrivita si pentru tine! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. OK , pare stupid dar nu am auzit niciodata de firma asta :)) Mai bine .
    Produsul meu favorit de par este Freeman Papaya (toata gama)
    Despre el aici : http://www.bbcollection.ro/Cosmetice-Freeman_Papaya_Sampoane_si_Balsamuri-143-565-1.html
    Eu una il ador ;).Se poate cumpara din cora
    Cea mai proasta experienta a fost cu samponul Kallos , Schauma si Pantene.

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Andra Malin, n-ai pierdut nimic :)! Stiu produsul de la Freeman, dar nu l-am incercat pana acum. Cu Pantene nu m-am inteles nici eu bine! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Poate pentru alte produse , aceste produse , care noua nu ne sunt bune ,merg :)

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Andra Malin, sunt convinsa ca sunt persoane care se inteleg foarte bine cu un anumit produs pe care eu nu il suport. Un review trebuie intotdeauna tratat ca o opinie in plus, nu trebuie luat ad-literam, pentru ca toti suntem diferiti si reactionam diferit la aceleasi produse. :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest balsam e cel mai bun pe care l-am incercat in viata mea, si am un par f dificil. Mie imi prieste

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Anonim, ma bucur ca te-ai inteles cu el, pentru mine nu a functionat deloc...! :*

    RăspundețiȘtergere