joi, 31 ianuarie 2013

3 reviste de februarie cu cadouri utile!

Revistele Femeia, Marie Claire si Unica ofera cadouri interesante in editiile de februarie.

Impreuna cu Marie Claire, primiti unul sau doua mini-produse Mario Badescu. Aveti ocazia sa testati  Cellufirm Drops, crema de zi Mario Badescu Hydro Moisturizer cu Vitamina C, Mario Badescu Strawberry Face Scrub si Almond & Honey Non-Abrasive Face Scrub.  


Cellufirm Drops este un ser tratament anti-aging pentru ten, cu ingrediente active, printre care se numara acidul hialuronic, vitamina E, extractul de alge marine, care stimuleaza productia de colagen si previn imbatranirea pielii.

Crema Hydro-Moisturizer cu vitamina C este destinata hidratarii tenului mixt. Inainte de a alege acest produs, ar fi util sa stiti ca printre ingredientele sale se afla alcool si parabeni.

Strawberry Face Scrub este un exfoliant abraziv, cu seminte de capsune. Se recomanda utilizarea sa de 2 sau 3 ori pe saptamana, pentru prevenirea aparitiei punctelor negre si pentru revitalizarea tenului.

Scrub-ul cu miere si migdale exfoliaza cu blandete pielea si o hidrateaza, datorita extractului de miere. Se recomanda utilizarea sa de 2 sau 3 ori pe saptamana. 

Eu as alege Cellufirm Drops dintre mini-produsele disponibile impreuna cu revista Marie Claire! Revista costa 12 lei cu cadou.

Revista Femeia va ofera o crema de maini Yves Rocher Fleur de Noel Mauves Cristalisees full-size (tub de 75 ml). Nu am incercat aceasta crema, insa am folosit cu mult drag crema de maini Yves Rocher Fruit de Noel Fruit Merveilleux si mi s-a parut foarte hidratanta.

Revista, impreuna cu cadou, costa 10 lei.

Nu in ultimul rand, puteti profita de oferta Unica. Primiti, impreuna cu revista, un set de 5 pensule de machiaj, ambalate intr-un etui auriu. Pretul revistei cu cadou este de 15 ron.


Mai cumparati reviste? Daca da, le cumparati doar pentru cadoul oferit impreuna cu ele?




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu