luni, 18 iulie 2011

Mondenitati - J Lo divorteaza, Brangelina oficializeaza

         Curg rauri de cerneala in paginile tabloidelor despre ce mai fac starurile de la Hollywood - se pare ca Jennifer Lopez si Marc Anthony, pe care eu ii consideram unul dintre cuplurile stabile de la Hollywood, divorteaza. Daca dam crezare zvonurilor din presa, Jennifer Lopez nu a rezistat farmecelor frumuselului de William Levy, proaspat divortat la randul sau. Cei doi au filmat impreuna pentru cel mai recent videoclip al artistei. 
         In schimb, Brad Pitt si Angelina Jolie isi vor oficializa relatia, la insistentele copiilor acestora. Ma bucur pentru ei si sper sa se strecoare macar o poza cu Angelina mireasa in presa!
        Un alt cuplu fericit pentru care vor bate in curand clopote de nunta este format din Lewis Hamilton si Nicole Scherzinger (Pussycat Dolls). 

        Printre atatea stiri sufocante despre Monica Columbeanu sau Oana Zavoranu, stirile acestea despre adevarate staruri par o gura de aer proaspat.  

In alta ordine de idei, as fi vrut sa va arat o rochie spectaculoasa astazi, dar Blogger nu ma ajuta pentru ca nu ma lasa sa adaug poze la postare. Sper ca maine sa se remedieze problema. Sa aveti o zi placuta!

5 comentarii:

  1. Da , am citit si eu...pacat . Ce pot spune...Oricum e viata ei ,si daca simte ca nu merge , nu trebuie sa stea cu cineva cu care chiar nu vrea sa isi continuie viata .

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu care le admiram relatia :( !!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu-i rau William Levy :) No offence, dar pe langa M.A. ... In fine, e treaba lor.
    Ma bucur pentru brangelina, desi aveau farmecul lor asa ..."neluati". Tocmai pentru ca erau "neluati"

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu vreau s-o vad pe Angelina mireasa!Puup:***

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Andra Malin, asa este, fiecare hotaraste ce drum sa urmeze in viata. :*

    @ Dariaa, si pentru mine ei reprezentau unul dintre putinele cupluri cu o relatie durabila si frumoasa. :*

    @ Diana (boonDY), aici trebuie sa fiu de acord cu tine. William Levy is hot! Cat despre Brangelina, este decizia lor, sper ca odata cu actele sa nu apara si probleme in relatia lor. :*

    @ It's Friday Somewhere, sper sa avem cu ce sa ne delectam privirile! te pup si eu!

    RăspundețiȘtergere