vineri, 8 iulie 2011

Mai summerish de atat nu se poate!

Leighton Meester, pe platourile de filmare de la Gossip Girl, in cel mai "de vara" outfit pe care l-am vazut in ultimul timp!





8 comentarii:

  1. A luat cate putin din fiecare trend al sezonului culori tari & prin cu citrice .
    I likeee it <3

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Andra Malin, daaaa, si arata atat de fresh si imbie la vara, la soare, la zile frumoase! Mi-as dori sa vad si prin Bucuresti tinere imbracate asa :D, colorate si in acelasi timp stilate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ei ii sta frumos, imi place de ea oricum.In GG cel putin e impecabila, au niste tinute ffff frumoase, bine puse la punct. Eu insa as arata ca o portocala in tinuta aceea:)) oricum nu suport galbenul si portocaliul, apai ambele pe mine:)

    RăspundețiȘtergere
  4. este preferata mea....imi place tot la ea , nu stiu daca am vazut ceva in neregula la ea pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  5. Stiu si eu as vrea. Sunt cateva , nu multe. Restu sunt colorate si dau fail ori si mai rau arata ca niste pitzy (daca nu sunt ) - mai ales ca acum se poarta siclamul >.<;

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Sandra, asa este, stilistul de la Gossip Girl isi face bine treaba, imbraca ireprosabil personajele! Nici mie nu imi place galbenul, in schimb imi place mult portocaliul! :*

    @ Daniela, si mie imi place mult, dar parca Blake imi place si mai mult!

    @ Andra Malin, chiar si siclam poate arata foarte bine daca e purtat cu gust. Cine stie, poate in timp vom vedea numai fete stilate in peisajul autohton :D!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa dea domnu ' ! Pai da , dar stilat inseamna o piesa siclam , maxim doua , avand in vedere ca e o culoare f tare. Nu cum se imbraca diverse de sus pana jos ca sa se "asorteze" :))

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Andra Malin, sunt intru totul de acord cu tine! Orice, cu masura!

    RăspundețiȘtergere