joi, 26 mai 2011

De ce crema de ochi Nuxe Nirvanesque este preferata mea

        Va spuneam acum ceva timp ca nu am gasit inca o crema de ochi care sa ma multumeasca. Imi retrag cuvintele! Intre timp am gasit-o si se numeste Nuxe Nirvanesque.

        Ma asteptam la rezultate bune, pentru ca si crema de fata Creme Fraiche de Beaute Formule Light (review aici) mi s-a parut eficienta si s-a inscris intre preferintele mele. Stiind, insa, cat sunt de pretentioasa in privinta cremelor de ochi, am fost sceptica chiar si in cazul cremei Nuxe Nirvanesque. Intre timp, mi s-au risipit toate indoielile si a ajuns sa imi placa mult!

        Gama Nuxe Nirvanesque promite sa actioneze asupra primelor riduri de expresie. Crema de ochi are o textura usoara. Este o alegere potrivita daca doriti sa diminuati ridurile de expresie, sa preveniti aparitia altora si totodata, sa scapati de cearcane. Ingredientele cheie ale cremei sunt acidul hialuronic, amarantul si pigmentii corectori.    

        Eu sunt multumita de cum a actionat in cazul meu. Liniile absolut nesuferite care si-au facut aparitia dintr-o data au fost reduse vizibil. De asemenea, datorita pigmentilor corectori, zona ochilor este iluminata imediat dupa aplicare si cearcanele sunt diminuate. Eu am avut dintotdeauna o problema cu cearcanele, dar crema de la Nuxe imi ilumineaza aceasta zona si arat mai odihnita.

        Eu o aplic dimineata si seara. Zona ochilor este foarte catifelata dupa aplicare.
        Crema are si alte puncte forte, mai putin importante decat eficienta sa, dar care contribuie la atasamentul meu fata de acest produs - ambalajul este foarte practic, intr-un tub care permite dozarea cremei.

De asemenea, o cantitate foarte mica de crema este suficienta pentru aplicare. Avand in vedere pretul, de aproximativ 100 ron, faptul ca se consuma greu este un avantaj notabil.

       Pot aplica machiajul imediat dupa ce ma dau cu crema, pentru ca este o crema usoara, asemanatoare unei emulsii, ce este absorbita imediat de piele.
       Nuxe nu m-a dezamagit nici acum, alte riduri sub ochi nu mi-au aparut, cele deja existente s-au estompat.

        Personal, o recomand! Gasiti crema Nuxe Nirvanesque, precum si alte produse Nuxe in reteaua de farmacii Centrofarm.


2 comentarii:

  1. Salut,
    Folosesti in continuare aceasta crema? Am aceeasi problema, doua linii destul de vizibile sub ochi de care nu reusesc sa scap.
    Medicul meu dermatolog mi-a recomandat crema peptilys.

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Anonim, nu am mai recumparat-o. Peptilys, in cazul meu, nu a avut niciun efect, mi s-a parut cea mai slaba crema incercata de mine pana acum. In prezent folosesc SVR Chronolys, dar nici aceasta nu mi se pare foarte buna. Inca nu am gasit crema care sa ma ajute sa scap de aceste linii pronuntate. Singurul remediu care ma ajuta este uleiul de samburi de struguri, pe care il aplic seara pe pielea umeda. Dimineata, liniile sunt vizibil diminuate si sper sa aiba efecte si pe termen lung. Iti recomand Nuxe Nirvanesque pentru zi si uleiul din samburi de struguri seara. O zi buna!

    RăspundețiȘtergere