luni, 19 septembrie 2011

Haul! [PIC Heavy]

Desi mi-am propus sa imi cumpar haine pentru toamna, nu am putut renunta la cosmetice, intrucat se pare ca am "norocul" sa se consume in acelasi timp. Prin urmare, mi-am cumparat diverse lucruri pe care le puteti vedea mai jos. Am si primit multe lucruri deosebite de care sunt incantata.

Nu am facut ravagii in ultimele zile, ci mi le-am luat in ultimele doua luni, dar am preferat sa le adun in aceasta postare. Unele sunt noutati si pentru mine, altora le-am ramas fidela si le-am recumparat.

Din pacate nu am mai gasit niciun rimel Maybelline redus, dar nu ma dau batuta! Nici lotiunea micelara La Roche Posay la pachetul 1+1 gratis nu a mai fost de gasit :-(.

Vor urma review-uri!



Portfardul cu produse Mario Badescu l-am primit de la Camelia, in colaborare cu Carespot. A fost o surpriza placuta si mi-au placut produsele. Despre unul dintre produse, A.H.A. Botanical Body Soap, am scris AICI.



Rujul Calvin Klein Delicious Truth Sheer, nuanta Retro, a fost un cadou incantator, mai ales ca sunt destul de deficitara la capitolul rujuri. Mereu am preferat gloss-urile. Acesta este un roz translucid, foarte deschis si placut. Din pacate, imaginea mea nu reda nuanta sa exacta, asa ca am preluat o alta imagine, ce pare putin mai clara.





Tot o surpriza placuta a fost si setul Bvlgari Omnia Green Jade. Notele de mandarina verde, bujor alb, iasomie, fistic, lemn alb si mosc se imbina intr-un parfum fresh, cu accente exotice, pe care imi pare rau ca nu l-am descoperit la inceputul verii. Ar fi fost, cu siguranta, preferatul meu pentru serile de vara.
Puteti comanda parfumul de AICI.

Gelul de dus si lotiunea de corp pastreaza aceleasi note si au un parfum puternic, astfel incat nu folosesc niciodata parfumul si lotiunea impreuna...ar rezulta o combinatie ametitoare. Recomand!



Demachiantul pentru ochi Nivea a ajuns la mine dintr-o necesitate...a fost singurul la indemana atunci cand s-a terminat Garnier Essentials. Din nefericire, nu ne intelegem foarte bine...desi este pentru ochi sensibili, este prea puternic pentru mine si ma face sa lacrimez. Se si consuma foarte repede, il am de 3 saptamani si desi nu l-am folosit zilnic, am consumat mai mult de jumatate din produs.

Despre gelul de curatare Nivea Aqua Sensation nu pot spune multe...abia l-am cumparat ieri. Am inlocuit gelul de curatare Garnier Essentials cu cel de la Nivea din curiozitate. Sper sa fie bun!

Crema anti imperfectiuni de la Gerovital Plant este unul dintre produsele care nu m-a dezamagit si care ma ajuta ori de cate ori tenul meu nu arata asa cum mi-as dori.

Acetona Oversa este, in opinia mea, cea mai eficienta pentru a dizolva chiar si cea mai rezistenta oja, de aceea ii raman fidela.


Dupa soarele puternic din Italia, am simtit nevoia de hidratare intensa, asa ca mi-am cumparat crema reparatoare pentru maini de la Elmiplant. In acelasi scop, mi-am luat balsamul pentru corp de la Neutrogena. Sper sa se dovedeasca a fi la fel de bun precum crema de corp Neutrogena.

Balsamul de buze I Provenzali cu unt de shea este o achizitie din Italia. Nu am vazut aceasta marca la noi, dar mi-as dori sa o gasesc pe piata in curand, intrucat produsele sunt bazate pe ingrediente naturale foarte hidratante, precum untul de avocado, untul de shea sau uleiul de migdale dulci si au preturi foarte accesibile.


Crema matifianta hidratanta Clarins nu m-a convins pana acum. Sper ca pe parcurs sa ajungem sa ne intelegem bine, pentru ca pana in prezent nu mi se pare nici prea hidratanta, nici suficient de matifianta.

Nici crema de ochi Caudalie nu s-a dovedit a fi ceea ce imi doream, intrucat nu actioneaza asupra cearcanelor sau asupra ridurilor...am incercat creme de ochi mai bune si mai ieftine.

In schimb, fondul de ten Bourjois Healthy Mix, nuanta 53, este de departe cel mai bun fond de ten pe care l-am incercat pana acum. Tenul meu se intelege de minune cu el iar mie imi place aspectul odihnit pe care il confera pielii. Despre anticearcanul din aceeasi gama am scris AICI.


 Nici samponul Klorane cu chinina si vitamina B nu m-a dezamagit, asa ca l-am recumparat in varianta de 400ml. Puteti citi un review AICI.

In sfarsit, cea mai simpatica achizitie din ultimul timp...doi pitici norocosi, traditionali in Slovenia :-).


Sa aveti o zi placuta!

7 comentarii:

  1. imi place omnia ...sa te bucuri de produse !

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna. Rimel Maybelline redus am vazut azi la dm-ul de pe galeria Real Vitan.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa le folosesti cu placere! Si eu am descoperit de curand Healthy Mix si e intr-adevar foarte fain, printre cele mai bune incercate de mine so far...
    Iar Omnia e un vis, am avut un flacon mic de 10 ml si mi-as fi dorit sa nu se mai termine.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Dariaa, cred ca ti-am deschis apetitul pentru shopping! :*

    @ Iosif Maria, multumesc! Este putin cam departe pentru mine, sper sa il gasesc si in alta parte! Te pup!

    @ YellowJade, multumesc! Ma bucur ca iti plac. Omnia miroase incredibil, dar se consuma foarte repede. Eu sper sa nu se termine curand cel de 50ml, imi imaginez cum te uitai tu la cel de 10! Te pup!

    RăspundețiȘtergere