duminică, 7 august 2011

Un sfat pe zi...nuante reci sau calde?



Paleta de culori


"Nuanta pielii fiecarei persoane se imparte in doua familii de culori – cea calda, cu  subtonuri galbene si cea rece, cu subtonuri roz. Iata patru metode usoare de a-ti verifica nuanta pielii:

-         probeaza o bratara din aur si una din argint. Care arata mai bine? Daca cea din aur, ai un ten de culoare calda, daca cea din argint, ai ten de culoare rece.
-         Ia ceva portocaliu si ceva roz – o esarfa sau un prosop – si infasoara-l in jurul capului. Daca rozul da mai bine cu pielea ta, ai ten de culoare rece; daca portocaliul de avantajeaza mai mult, ai tenul de culoare calda;
-         Uita-te la venele de pe interiorul incheieturii mainii tale. Sunt vinetii? Ai ten de culoare rece. Sunt verzui? Ai ten de culoare calda.
-         Probeaza o bluza alba, apoi una de un alb mai sters sau crem. Cu cea crem iti sta mai bine? Ai ten de culoare calda, asa ca uita-te dupa nuante de culoarea piersicii. Cu cea alba iti sta mai bine? Ai ten de culoare rece, nuantele de roz te avantajeaza."

Asta ne sfatuieste Rona Berg in cartea "Frumusete la minut - 1000 de solutii rapide"!

Aceasta este o postare programata. Voi raspunde comentariilor voastre incepand cu 27 august, cand ma intorc :D. Pana atunci...holidaaaay!

6 comentarii:

  1. Am ten de culoare rece! Mega postare,felicitari! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Vacanta placuta!!! Acum am vazut ca e postare programata! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, acuma incerc sa aflu care ar fi subtonul tenului meu si as avea nevoie de ajutor:D Am o intrebare in legatura cu primul, al doilea si ultimul sfat. Poate o sa sune ciudat dar culorile in ce sens trebuie sa iti avantajeze tenul, sa ti-l scoata in evidenta sau sa semene cu tenul?

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Andreea, eu de culoare calda! Multumesc! :*

    @ Adela, da, sa iti scoata trasaturile in evidenta, sa "scoata" tot ce e mai bun din el :). Oricum tu poti descoperi singura ce te avantajeaza, sfaturile de aici sunt pur orientative si nu trebuie sa te limiteze in vreun fel in alegerile facute. :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Merci mult pt sfat:*
    http://dexxy.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere