luni, 16 mai 2011

Top 3 rochii superbe de la Cannes

     Eu sunt interesata de festivalul de la Cannes strict sub aspectul spectacolului de moda, defilarii pe covorul rosu cu rochii spectaculoase si cu tinute ce capata un aer chiar mai chic pentru simplul fapt ca sunt purtate la Cannes si nu in alta parte...

     Din editia de anul acesta, am ales 3 rochii care m-au cucerit si pe care le puteti vedea mai jos! Restul pozelor sunt cu alte tinute care mi s-au parut interesante. Va plac?



Karolina Kurkova (sursa foto)


Penelope Cruz (sursa foto)


Uma Thurman (sursa foto)


Si mi-au mai placut mult Angelina Jolie, pentru ca arata foarte fresh in aceasta tinuta si Jane Fonda, pentru ca la varsta sa, arata mai bine decat multe femei de 30 de ani!

Angelina Jolie (sursa foto)

Jane Fonda (sursa foto)


Sursa foto: Red Carpet Fashion Awards, site pe care il puteti accesa pentru a vedea si celelalte tinute de la Cannes.

2 comentarii:

  1. mie rochia Karolinei mi-a placut cel mai mult dintre toate :) ... plus coafura pe care a avut-o si faptul ca a ales acessorii simple, de efect ;)

    recunosc ca si pe mine ma intereseaza festivalul de la Cannes doar pentru moda :D ... daca m-ar auzi acum cineva pasionat de filme ar arunca cu ceva dupa mine, ha ha :))

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Allie, da, cu siguranta cinefilii ne cred superficiale :))! Rochia Karolinei este superba si ai dreptate, este pusa in valoare si de restul elementelor - de coafura si de accesorii. Multumesc pentru comentariu!

    RăspundețiȘtergere