joi, 28 februarie 2013

Preferatele lunii februarie si cateva noutati!

A fost o luna scurta, care a trecut foarte repede. A fost o iarna chiar mai scurta si ma bucur tare mult ca primavara bate la usa si ca in curand voi putea purta haine lejere, diafane, in culori vii, ideale pentru primavara.
In februarie, am descoperit cateva produse bune, pe care sunt convinsa ca le voi folosi mult timp cu drag. 
Sunt curioasa daca ati incercat ceva din cosmeticele de mai jos!


Lotiunea micelara Bioderma Sensibio este excelenta! De cand am primit-o, am folosit-o zilnic si acum pot intelege de ce toate review-urile pentru acest produs sunt pozitive si pline de laude! 

Despre uleiul de jojoba v-am povestit aici. Este foarte hidratant si nu imi incarca tenul. Il folosesc cu drag, mai ales seara, pe ten.

Despre dizolvantul de lac de unghii Cien am scris aici. Este foarte eficient, este ieftin si miroase frumos - sunt suficiente calitati pentru mine :-).

Masca Avon Planet Spa cu extract de caviar confera luminozitate tenului ori de cate ori o folosesc. Este foarte comod de utilizat si imi place mult. De altfel, aproape am terminat-o. Ii voi scrie un review saptamana viitoare.

Tot mai des in ultimul timp, am ales ca parfum Yves Rocher - Comme une Evidence. Este feminin si delicat - mi-a placut mult si mi se pare ideal si pentru primavara. Il gasiti AICI.

Am lasat la final cele trei produse recent comandate - serul L'Oreal Liss Control, uleiul Mythic Oil si spray-ul termoprotector Matrix Design Pulse. Parul meu este mai disciplinat, are in continuare volum, am primit numeroase complimente de cand le folosesc si nu stiu cum am trait fara ele pana acum. 

Pentru mine, coafatul a fost intotdeauna o corvoada, pentru ca, desi am parul lung, cu volum, sanatos, rezistent, este si extrem de indisciplinat. Acum arata foarte bine - preferatul meu dintre cele trei produse este serul L'Oreal Liss Control. L-am folosit si cand mi-am indreptat parul, si cand mi-am facut bucle si este la fel de eficient. 
Uleiul Mythic Oil da rezultate pentru mine aplicat mai ales pe parul uscat, imediat dupa coafare. 
Cat despre spray-ul termoprotector, este perfect pentru ca nu incarca parul si il protejeaza de toate consecintele experimentelor mele :-). 
Sunt multumita si pentru ca niciunul dintre produse nu ingrasa parul.
Abia astept sa le fac review-uri!

Accesoriul meu preferat in aceasta luna a fost colierul de mai jos. L-am cumparat din H&M, in perioada de reduceri, cu 40 ron. L-am purtat numai seara, cu diferite tinute. Este un accesoriu care atrage atentia.


Ieri mi-am cumparat cateva lucruri de care sunt foarte incantata - printre ele, un sacou rosu, pe care il pot purta atat ziua, cat si seara, in diferite combinatii. Desi pare mai mult portocaliu in fotografii, va asigur ca este rosu. Mi se pare o piesa esentiala in garderoba!
Mi-am cumparat si o bluza tare draguta, care mi-a atras atentia in principal prin culoare. Sunt curioasa daca va plac!





Sa aveti o zi frumoasa!


25 de comentarii:

  1. Am avut si eu lotiunea micelara de la Bidermna, insa varianta pentru ten gra, Sebium si am fost foarte multumita de ea. Acum astept sa o prind la o oferta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Periodic, sunt oferte pe Webfarm.ro cu 1+1 si la Sensibio, si la Sebium. Sebium nu am incercat, dar presupun ca este la fel de buna!

      Ștergere
  2. Cat de frumos este sacouuuul! :x
    Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bioderma-incercat, ulei de jojoba-incercat, parfum YR-incercat si plictisit de el ;)), masca de fata Avon-cumparat recent :D.
    Imi place mult sacoul si bluzica, cred ca vin perfect impreuna ;;).
    Sa le folosesti/porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte frumos colier,sacou si bluza! pupp

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt superbe bluza si sacoul, sa le porti cu placere! De unde le-ai cumparat?
    Dintre favoritele tale, si eu ador lotiunea micelara si parfumul YR :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc :D! Le-am cumparat din Sir Militari, din magazinul Miu - merg din cand in cand acolo pentru ca aduc niste bluze minunate, foarte feminine!
      Cred ca parfumul Yves Rocher se va numara printre preferatele mele si in martie! Te pup!

      Ștergere
  6. Interesant lotiunea Bioderma. Cosmetice bio te-ai gandit sa folosesti? Daca nu, sunt chiar curioase care ar fi motivele. Ajuta-ma te rog sa raspunzi la o singura intrebare aici --> http://questionpro.com/t/AEqbgZPIGC Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am folosit cosmetice bio in trecut si am fost multumita de unele dintre ele, desi nu pot sa spun ca am fost impresionata in mod deosebit de un anumit produs. In schimb, folosesc constant uleiuri vegetale si mereu le-am laudat proprietatile nutritive :).

      Ștergere
    2. Poti sa intri te rog sa raspunzi pe link? Multumesc! http://questionpro.com/t/AEqbgZPIGC

      Ștergere
    3. Am raspuns, desi raspunsul meu nu este neaparat relevant, pentru ca eu folosesc cosmetice bio, chiar daca nu constant. O zi buna!

      Ștergere
  7. Buna!:)Tocmai am descoperit blogul tau si imi place:)Te-am si adaugat:)Daca vrei,arunca o privire si la mine:ciocolatacuzahar.blogspot.ro Eu inca sunt micuta:)
    In alta ordine de idei,am avut Evidence si eu,dar mirosul mi s-a parut prea puternic,prea floral.Iar de la Avon eu am crema hidratanta cu caviar si sunt superincantata de ea:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai un blog tare dragut si imi place design-ul original, chiar m-a impresionat! Sunt sigura ca te vei bucura de multa popularitate! Te adaug in blog roll, pentru ca imi place cum scrii!
      Nu stiu cat va dura pana cand ma voi plictisi de Comme une Evidence :). Din gama cu caviar, am avut crema pentru ochi, fiolele revitalizante si masca aceasta, pe care o iubesc :D! Te pup!

      Ștergere
    2. Wow,inseamna ca si tie ti-au placut produsele cu caviar:) Eu in general sunt foarte multumita de Planet Spa,nu m-au dezamagit niciodata:) Nu de mult am luat si crema de corp cu trufe de ciocolata si e..........magnifica:D:D Imi vine sa ma mananc cand ma dau cu ea:)))
      Si multumesc pentru adaugare si complimente:*

      Ștergere
    3. Am primit cadou gama Planet Spa cu caviar si m-am bucurat, pentru ca eram tare curioasa sa o incerc. Dintre produse, cel mai mult mi-a placut masca. In general, mastile Planet Spa mi se par foarte bune. Despre crema cu trufe de ciocolata am auzit ca ar avea un miros tare ispititor :). Nu am incercat-o, dar prietenele mele sunt incantate de ea. Si eu iti multumesc pentru comentarii si te mai astept pe blog!

      Ștergere
  8. Bluzita mi se pare ideala pentru primvara, poate ne arati si cateva idei de combinatii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am luat-o pentru ca si mie mi s-a parut perfecta pentru primavara, dar inca nu m-am hotarat cu ce o voi purta :). Merge perfect cu sacoul de mai sus, am incercat-o si merge la fel de bine si cu un sacou bleumarin inchis si cu unul negru, pentru un look mai serios.
      Pentru ca este larga in partea de jos, poate fi purtata si cu bluze cu talie inalta. Eu nu am nicio astfel de fusta, pentru ca nu am gasit vreuna care sa imi vina bine, dar sunt sigura ca bluza ar arata bine purtata astfel.
      Eu as miza pe bluza asta, o fusta neagra cu talie inalta, o pereche de pantofi rosii si o pereche de cercei mari :).

      Ștergere