luni, 11 februarie 2013

Avon stie ce isi doresc femeile - oferte irezistibile!

Ce isi doresc femeile?

Aceasta este tema noului catalog Avon (Campania 03/2013, desfasurata in perioada 07.02-27.02), care ne rasfata cu pachete promotionale, produse noi, accesorii de primavara si multe parfumuri.


Asadar, ce crede Avon ca isi doresc femeile? - Rasfat de lux, buze apetisante si stralucitoare, gene cat mai lungi, senzualitate, arome luminoase, o piele ce radiaza de frumusete, cateva momente de relaxare si un decolteu perfect conturat! Reducerile din noua campanie raspund acestor dorinte si as spune ca sunt destul de atractive. 

Noul parfum Avon Sensuelle se lanseaza la un pret promotional de 60 lei. Impreuna cu parfumul, primiti cadou un colier placat cu argint. Parfumul este foarte feminin, floral, puternic.


 Are note de varf de bergamota si floare de portocal, note de mijloc de floare de nufar, floare de heliotrop si floare de tiare, in timp ce notele de baza sunt lemnul de casmir, moscul si uleiul de copalba. Sunt note usor neobisnuite, care ii dau o aroma aparte, pe care nu am putut sa o aseman cu alte parfumuri incercate. 
Din pacate, cel putin pentru mine, nu este suficient de persistent. Am incercat tester-ul si dupa cateva ore, parfumul nu se mai simtea aproape deloc.
 

O alta noutate este rujul Perfect Kiss, disponibil in 24 de nuante - eu as incerca Berry Smooch, Smitten Red, Peach Peck si Caressing Coral. Rujul are SPF15, asa ca are puncte bonus din partea mea! Il gasiti in catalogul curent la un pret de 16 lei.


Rujurile Ultra Colour Rich costa 16 ron iar Moisture Seduction costa 20 ron.

Setul Incandescence cu mini-apa de parfum (30 ml), roll-on (50 ml) si parfum roleta de 9 ml costa 37 ron.
Si Pur Blanca este disponibil intr-un pachet promotional, cu apa de toaleta (50 ml), deodorant (75 ml) si roll-on (50 ml), pentru 46 ron


De altfel, majoritatea parfumurilor Avon (inclusiv cele barbatesti) beneficiaza de reduceri si pachete-cadou.


In aceasta campanie, Avon lanseaza un gel pentru conturarea bustului cu extract de rodie, pentru stimularea productiei de colagen si de elastina. 


Pretul de lansare este de 19 ron - tubul are 150 ml.

Crema Avon BB 10-in-1 cu SPF15 este redusa la 23 lei. Este disponibila in 5 nuante.

Cea mai buna reducere, in opinia mea, este cea pentru mastile Avon Planet Spa - orice masca, inclusiv recent-lansata masca revigoranta cu fructe Goji, are pretul de 9 lei in catalogul curent.
 Eu va recomand masca Planet Spa cu caviar! 
Am scris pe blog despre masca hidratanta cu ulei de masline si despre tratamentul iluminator cu sake si orez, pe care il puteti cumpara cu 13 ron.
 Saptamana aceasta, voi publica un review pentru Gasiti AICI un review pentru masca Planet Spa cu floare de lotus thailandez. 


De asemenea, puteti alege oricare doua produse Planet Spa selectate, pentru 38 ron

In campania viitoare, Avon lanseaza gama Anew Vitale, pentru combatarea ridurilor fine si redarea stralucirii tenului. Puteti incerca produsele in varianta mini, cumparand setul de 35 ron - setul cuprinde crema de zi cu SPF25 (15 ml), crema-gel de noapte, gel contur pentru ochi si gel de curatare (50 ml).

Pentru ingrijirea parului, Avon lanseaza serul pentru stralucire intensa, la un pret promotional de 13 lei.

Si seturile Avon Foot Works cu lavanda si saruri marine beneficiaza de reduceri de pana la 50%.


Pentru ingrijirea picioarelor, o oferta interesanta gasiti la crema cu glicerina si unt de cacao, disponibila in varianta XXL de 150 ml la pretul de 10 lei.


Noua gama florala Avon Care este disponibila la un pret de sarbatoare - balsamul de buze cu vitamina E si SPF15 costa 5 ron, crema de maini cu glicerina, calciu si vitamina E costa 5,5 lei iar lotiunea de corp hidratanta (200 ml) costa 8 lei.

Nu in ultimul rand, vreau sa va arat propunerea Avon pentru martisor - un buchet format din 5 perechi de cercei, la pretul de 20 lei. Mie mi s-a parut superb ambalajul, chiar daca cerceii sunt prea mici pentru gusturile mele. 


In catalogul de accesorii veti gasi, in premiera, lenjerie remodelatoare, la preturi incepand de la 50 lei.
Mi-au placut si umbrelele chic, la preturi incepand cu 40 lei.



Sper ca v-am fost de ajutor si ca ati gasit ceva util in aceasta postare! Puteti comanda produsele de mai sus din catalogul Avon, disponibil la reprezentantii Avon.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu