vineri, 4 ianuarie 2013

Recomand uleiul de macadamia!

Am fost placut impresionata de uleiul de migdale dulci, de cel de samburi de struguri, de uleiul de avocado. Din curiozitate, mi-am cumparat, de curand, uleiul de macadamia. Nu ma asteptam sa fie atat de potrivit pentru tenul meu.

Uleiul de macadamia este bogat in acizi grasi esentiali si este recomandat pentru prevenirea imbatranirii premature a pielii. Este si un ulei calmant. Are o textura usoara, se absoarbe foarte repede in piele, fara a lasa urme grase. De aceea, mi se pare foarte potrivit pentru tenurile mixte si grase. 

Poate fi folosit si pe piele, amestecat cu ulei de avocado, pentru ameliorarea vergeturilor. Eu nu l-am incercat in acest mod, insa l-am aplicat pe parul ud, indeosebi pe varfuri si l-am lasat sa actioneze in jur de 15 minute. Am fost incantata, parul a ramas fin si s-a coafat mai usor. 

Pe ten, il aplic seara, inclusiv in jurul ochilor. Il aplic pe pielea umeda, astfel incat sa se absoarba mai repede. Pana dimineata, se absoarbe in totalitate iar tenul arata foarte bine. Ridurile fine sunt vizibil atenuate. De altfel, mi se pare la fel de eficient pentru ridurile din jurul ochilor precum uleiul de samburi de struguri.

Recomand, uleiul de macadamia este excelent! Il gasiti in orice plafar, in sticlute de 10 ml, care costa 6,5 ron. Il gasiti si on-line, cu 14,5 ron pentru 100 ml. De asemenea, daca doriti produse special formulate pentru ingrijirea parului, cu ulei de macadamia, gama Macadamia Natural Oil este disponibila aici.


2 comentarii:

  1. Eu am unul de ricin, unul de cocos si unul proaspat ajuns in posta, de macadamia (cu tot cu masca aferenta), iar firma de unde l-am comandat pe ultimul a inclus si un nuxe "ulei uscat multipurpose", asa ca sunt curioasa care e the best of the best, atat pt. ten cat si pt. par, din tot tacamul..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca Nuxe este incantator :). Uleiul de macadamia imi place tare mult, pe cel de ricin l-am folosit pentru par, amestecat cu ulei de masline si ulei de migdale si am fost multumita.

      Ștergere