luni, 28 ianuarie 2013

3 motive sa citesti 50 de umbre ale lui Grey!

Am citit 50 Shades of Grey/50 de umbre ale lui Grey din curiozitate. Nu intelegeam de ce a prins atat de bine o carte pe care toata lumea o cataloga drept mommy porn, literatura erotica trasa de par si fara prea multe artificii literare care sa sustina povestea.


Am citit cele trei volume intr-o saptamana si atunci am inteles - 50 de umbre ale lui Grey este o carte pe care nu o poti inscrie in vreun clasament cu volume demne de premiul Nobel, dar prinde. Nu poti sa lasi cartea din mana odata ce ai inceput sa o citesti. 
Este o lectura usoara si dezvaluie o lume fascinanta pentru multe femei.

Asadar, 3 motive, cum am promis:

1. Pentru personajul lui Christian Grey, care este enigmatic, fascinant si are cele mai bune replici din carte!
Pentru mine, ceea ce este cu adevarat reusit in aceste volume este Christian Grey. Contrastul dintre viata extravaganta pe care o duce si suferinta care il tulbura aduce un plus de intriga volumului.

2. Pentru ca scenele de sex va vor pune imaginatia la incercare, in descrieri care parca sfideaza legea gravitatiei. Imaginea de mai jos este graitoare!
Printre acestea, sunt si scene dramatice si scene foarte amuzante, iar per total, rezultatul este unul reusit.

3. Pentru turnura neasteptata pe care o ia povestea in volumele II si III. Nu vreau sa intru in detalii pentru a nu va strica placerea de a descoperi singure cum evolueaza relatia dintre Christian si Anastasia.

Daca vreti si doua motive pentru care v-ati putea lipsi de aceasta lectura, va pot spune ca personajul principal feminin nu are nici pe departe aceeasi evolutie interesanta precum personajul lui Christian.
 Un alt motiv ar fi scenele repetitive...daca primul volum atrage prin noutate si surprinde destul de mult, celelalte doua dezvaluie stangaciile autoarei. 

Volumul I mi-a placut cel mai mult. Deznodamantul m-a lasat cu dorinta de a afla mai departe ce se va intampla cu Christian si Anastasia. Din volumul II, prima parte este foarte reusita. Volumul III este interesant mai ales prin prisma evolutiei Anastasiei, mai matura, dar si pentru ca personajul lui Christian se schimba dramatic. Nu dezvalui mai mult, va las sa savurati cartea!

Puteti comanda volumul I, cel mai reusit, in opinia mea, de AICI.
Volumul II, intrigant mai ales in prima parte, este disponibil AICI.
Si pentru a vedea ce se alege de misteriosul domn Grey, cititi volumul III, disponibil AICI.

Eu astept cu nerabdare filmul, pentru ca sunt curioasa cum vor fi transpuse scenele, astfel incat filmul chiar sa poata fi difuzat.

O saptamana placuta sa aveti!

3 comentarii:

  1. Eu am apucat sa citesc doar primul volum, dar deja spre sfarsit ma cam plictisise si nu m-am mai apucat si de al doilea volum. Si eu abia astept filmul :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca va fi interesant, mai ales daca in rolul lui Christian va fi vreun actor super seducator :D!

      Ștergere
  2. Trimiteti-mi si mie va rog frumos cartea la adresa:cristi_qqm@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere