luni, 21 ianuarie 2013

Parfumuri: ce merita incercat in 2013!

In fiecare an, apar noi parfumuri - fie sunt reinterpretari ale unor esente deja celebre, fie se vor a fi complet diferite de tot ce exista pe piata in acel moment. 

De pe lista de viitoare aparitii, de care ne vom bucura in 2013, am ales cateva parfumuri care mi-au atras atentia si pe care imi doresc sa le incerc, in speranta ca voi gasi ceva deosebit!

In februarie, va fi lansat Guess Girl, o aroma florala, usor fructata, cu note de pepene galben, vanilie, zmeura, orhidee si lemn de santal. 



Lancome L'Autre Oud se gaseste deja in alte tari. In Romania, inca nu l-am vazut in parfumerii.
Parfumul este unisex. Sticluta are un design oriental iar notele includ sofran, patchouli si alte flori si miresme imbietoare.
Sper ca in sticluta aceea sa se concentreze toate aromele specifice Orientului, mi-as dori un parfum misterios si decadent.


Pentru fanii clanului Kardashian, parfumul lansat de Khloe si Lamar va fi interesant.  
Unbreakable Joy este un parfum unisex (eu, sincer, nu sunt deloc entuziasmata de parfumurile unisex si nu inteleg de unde toata aceasta frenezie in 2013...as prefera variantele clasice For Him si For Her), care imbina o sumedenie de arome luxuriante si senzuale - sampanie, iasomie, trufe de ciocolata, mosc... Cei doi mi se par un cuplu reusit, asa ca numele parfumului, "Unbreakable Joy" mi se pare inspirat si caracteristic relatiei lor! 
Sper sa si miroasa bine!

In aceeasi categorie, a parfumurilor care poarta numele unor vedete, intra si esentele lansate de Heidi Klum si de designerul Christian Siriano. Heidi Klum Surprise este un parfum floral, care va fi lansat, cel mai probabil, in februarie. 


Tot in februarie va fi lansat si parfumul Lanvin Marry Me a la Folie, in editie limitata. Este o continuare a parfumurilor Marry Me, lansate in 2010, respectiv 2011, de catre Lanvin. Avand in vedere ca se doreste a fi un omagiu adus dragostei si pasiunii insuflate de o noua iubire, luna februarie a fost foarte bine aleasa ca data de lansare!


In martie, se va lansa mult asteptatul parfum Jimmy Choo, Flash. Creatorii acestui parfum au declarat ca Flash ar trebui sa faca orice femeie sa se simta ca pe covorul rosu....oare asa sa fie? 
Printre note, regasim iasomie, mandarina, piper alb, capsune, crini. Este o aroma florala, care nu imi trezeste curiozitatea, insa cred ca va naste multe dezbateri dupa lansare!


In vara, Escada va lansa, in editie limitata, parfumul Cherry in the Air. Inspirat de o plimbare pe bicicleta prin Provence, parfumul este fructat, perfect pentru vara. Notele de mandarina, cirese amare, zmeura, vanilie si lemn de santal intregesc aceasta esenta care, sper, se va potrivi de minune zilelor toride de iulie!

 
Un ultim parfum pe care vreau sa il amintesc este Gucci Museo Forever Now, pe care chiar il astept cu nerabdare. Bergamota, mandarina, iasomia, floarea de portocal, lavanda, piperul negru, ylang ylang, nucsoara, ambra, patchouli, moscul si irisul sunt toate reunite in acest parfum intrigant prin bogatia aromelor pe care le include si prin aspectul misterios al sticlei.
Creatorii sai au dezvaluit ca parfumul a fost conceput ca un omagiu al traditiei florentine a casei Gucci. Pentru mine, este cea mai asteptata aparitie in privinta parfumurilor, in 2013!


Se pare ca iasomia, patchouli, vanilia, zmeura, mandarina, domina notele olfactive ale parfumurilor din 2013.

Va entuziasmeaza vreun parfum din cele de mai sus? 
Care este parfumul vostru preferat in acest moment?





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu