marți, 29 ianuarie 2013

Crema de corp Cien - ieftina si buna!

Crema de corp Cien a avut ca destinatie initiala, atunci cand m-am hotarat sa o cumpar, hidratarea talpilor mele. Nu ma asteptam sa fie buna de ceva la cei 7 ron cheltuiti. Recunosc ca m-am inselat. 


Este o crema foarte hidratanta. Textura sa este usoara si se absoarbe imediat in piele, lasand-o catifelata. Nu lasa urme albe. Desi are un miros specific, acesta nu se impregneaza in piele. Va puteti imbraca imediat dupa aplicare, pentru ca pielea nu ramane grasa. Senzatia de catifelare se mentine pana la primul dus. 
Printre ingrediente gasim ulei de jojoba, vitamina E, dar si alcool si parfum.

Nu ma deranjeaza foarte mult aceste aspecte. Ce mi-as fi dorit, insa, ar fi fost un ambalaj mai igienic, sub forma de tub. Borcanul are 250 ml.  Avand in vedere pretul si efectele, insa, nu ma plang! 

Pentru 7 lei, cred sincer ca este cea mai buna crema pe care o puteti cumpara de pe piata!
O gasiti in magazinele LIDL, impreuna cu o gama variata de cosmetice Cien. Eu o recomand!

6 comentarii:

  1. M-ai convins sa o cumpar :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Lidl strikes again!
    Sunt f faine produsele lor, ar trebui sa le fac si eu vizita in curand...

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie imi place sapunul lichid de la ei. Miroase foarte bine si nu usuca pielea. Merita! 5 lei pentru jumatate de litru de sapun... e perfect! Cel cu lotus miroase exact ca gelul de dus cu lotus de la Yves Rocher. E minnunat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am folosit si sapunul lichid de la ei si mi-a placut pentru ca nu usuca pielea. Cat despre gelurile de dus, nu am avut niciunul Cien, in schimb le-am mirosit si au o aroma puternica, dar foarte placuta. Te pup!

      Ștergere