sâmbătă, 17 septembrie 2011

Sfatul zilei...cum ne pregatim pielea pentru toamna

Chiar daca inca ne bucuram de zilele insorite ale verii, toamna bate la usa si pielea noastra reactioneaza la aceste schimbari. Iata ce spune Rona Berg in cartea "Frumusete la minut" despre tranzitia catre toamna si despre cum ne putem ajuta tenul.


"Completeaza nivelul de hidratare pe care pielea ta l-a pierdut prin efectul de uscare al soarelui si clorului. Aplica o crema hidratanta si maseaz-o in piele cu o mica  pensula din par natural. Va stimula circulatia si va ajuta la absorbirea mai eficienta a cremei hidratante. Pielea ta va arata imediat mai bine.

La schimbarea anotimpului, incearca intotdeauna sa iti faci un tratament cosmetic. La sfarsitul verii, un tratament cosmetic ajuta la curatarea porilor inchisi si la inlaturarea pielii descuamate, astfel incat crema hidratanta sa patrunda mai adanc in piele iarna. Daca nu il poti face la un profesionist, aplica acasa un mini-tratament facial exfoliant si hidratant - curata, exfoliaza si aplica pe ten o masca hidratanta timp de 15 minute."


Daca sunteti in cautarea unor remedii naturiste, v-ar mai putea interesa:

  • idei de masti home-made pentru par, adunate de redactorii Diva Hair, AICI;
  • o lista facuta de expertii Glamour cu alimente sanatoase si benefice pentru trupul vostru, AICI;
  • cateva idei despre cum sa folositi uleiul de ricin, AICI;
  • 3 tratamente home-made cu ulei de argan, AICI.
  • 5 moduri in care sa folositi ceaiul verde, AICI;
  • un tratament 3 in 1 cu ulei de masline, recomandat de Rona Berg, AICI.
  • beneficiile antioxidantilor, AICI.
Weekend placut!


3 comentarii:

  1. eu mereu imi fac masti , exfoliere , incerc sa tin pasul. mersi pentru sfaturi, Andreea! pupsiki

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac tratamentele home made si eu folosesc catva dar desigur ca si mastile cumparate si tratamentele iti au rostul lor...

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. # Modniza, in ultimul timp si eu imi fac si sunt multumita de efectele lor. Si eu iti multumesc pentru look-urile tale care ma inspira :D! Te pup!

    # Miu Miu, de acord cu tine. Trebuie sa gasim un echilibru intre cele doua din care tenul nostru sa aiba de castigat! Te pup!

    RăspundețiȘtergere