vineri, 24 iunie 2011

Nu credeam sa imi placa atat de mult...

    ....Rochia roz Michael Kors purtata de Rosie Huntington Whiteley, purtata la Moscova, la premiera filmului Transformers 3!

       Este o rochie simpla, roz din cap pana in picioare, si totusi linia simpla a rochiei, pusa in valoare de o culoare atat de indrazneata ma atrage foarte mult!




Cum vi se pare?

11 comentarii:

  1. e foarte senzuala dar imi place si mai mult cum isi poarta parul aici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie mi se pare superba, fetelor! Intr-adevar, Rosie Huntington este o femeie ce emana senzualitate prin toti porii iar asta pune si mai mult in valoare rochia!

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow ce frumoasa e, si rochia si ea! Super, super! N-am cuvinte, am si cautat-o pe google...e destul de draguta, dar in poza asta.. :X

    RăspundețiȘtergere
  4. imi place foarte mult cum se aseaza partea de sus ♥
    personal as purta-o doar daca partea de jos ar fi undeva pana la genunchi si fara slit :))

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Lav, si mie mi se pare o femeie fermecatoare iar aici ii sta si foarte bine cu roz, cred ca asta o face si mai radianta si mai frumoasa!

    @Allie, cred ca ar fi o varianta interesanta asa cum sugerezi tu. Ar fi si mai purtabila. Pentru cine are picioare ca ale lui Rosie, sa aleaga modelul intocmai cum l-a purtat ea :D!

    RăspundețiȘtergere
  6. Superba,culoarea este uimitoare!!
    Te astept si pe blogul meu:http://madalinabeauty.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  7. @Madalina, desi nu sunt o fana a rozului, imi place mult cum ii sta ei cu culoarea asta. Ai un blog dragut!

    RăspundețiȘtergere
  8. Arata genial, dar cred ca atitudinea ei face ca rochia sa arate atata de bine poate daca era purtata de altcineva nu avea acelasi efect WOW, nu ma intelege gresit mi se pare superba rochia, dar ea o pune si mai bine in valoare :)

    RăspundețiȘtergere
  9. @Dana M, sunt intru totul de acord cu tine! Sunt convinsa ca rochia asta pe o femeie care sa nu aiba atitudinea ei si corpul ei ar fi aratat banal! Multumesc ca ai trecut pe aici!

    RăspundețiȘtergere