luni, 6 iunie 2011

Doua filme tocmai bune pentru descretirea fruntilor

       I'm not in the mood for beauty today...Tot ce pot face astazi este sa va recomand doua filme pe care eu pur si simplu le-am savurat. Au trecut niste luni bune de cand am vazut un film in intregime...iar ieri am reusit sa vad chiar doua si s-au dovedit a fi niste alegeri foarte inspirate.

      Nu sunt filme abia iesite din studio, ambele au fost lansate in 2009. Mie mi-au placut pentru ca in esenta au un mesaj tare frumos - in ambele, pasiunea este ingredientul care transforma totul intr-un mix reusit, intr-o poveste ce poate fi modelata pentru a avea un final fericit.

      Prima recomandare este Julie&Julia, un film in care Meryl Streep joaca un rol extraordinar alaturi de Stanley Tucci. Este o comedie, bazata pe doua povesti reale, ale unor femei exceptionale, care isi descopera sensul in viata imbinand gatitul cu scrisul - una intr-o carte, alta pe blog. Merita, nu vreau sa dezvalui mai mult, insa cu siguranta va va captiva.

      Al doilea este The Young Victoria, un film cu o actrita principala absolut superba, o femeie incantatoare. Filmul dezvaluie tineretea reginei Victoria si inceputul casniciei sale fericite cu printul Albert de Saxa Coburg-Gotha. Emotionant, cu personaje frumoase si puternice...este povestea a doi oameni care in numele iubirii lor si a dragostei pentru tara, au reformat Anglia din temelii si au facut asta cu multa pricepere.

       Sper sa va placa, de maine trecem la beauty, dar va asigur ca un film bun poate fi inclus fara probleme in "ritualul" vostru de zi cu zi.

Voua ce filme v-au placut in ultimul timp?Ati vazut aceste doua filme?


Sa aveti o zi placuta! Pentru cei ce incep BAC-ul astazi, mult succes!

2 comentarii: