Nu sunt adepta lenevitului la soare si prefer sa ma tin departe de riscurile expunerii la solar. Cu toate acestea, imi place pielea bronzata, mai ales vara.
Nu am fost multumita de autobronzantele pe care le-am incercat, indiferent de marca si de pret; nu m-am impacat niciodata cu nuanta usor portocalie a bronzului si cu cele cateva pete cu care m-am ales, invariabil, indiferent cat de atenta am fost in timpul aplicarii si in orele de dupa aplicare.
Singura varianta ramasa si cea pe care o prefer in prezent este bronzarea organica. De cand am incercat prima data bronzarea organica, mi-am dat seama ca este solutia potrivita pentru mine.
Sunt cateva reguli pe care trebuie sa le respectati inainte de a va face un bronz organic, pentru a obtine un rezultat multumitor:
- este recomandat sa va epilati cu o zi inainte de bronzare, pentru ca porii sa fie inchisi la momentul bronzarii;
- inaintea bronzarii este necesar un gomaj, pentru indepartarea celulelor moarte, pe care vi-l puteti realiza acasa sau chiar la salon;
- pentru aplicarea solutiei la nivelul fetei, este necesar sa fiti demachiate.
Procedura in sine dureaza aproximativ 15-20 de minute si consta in pulverizarea uniforma, cu ajutorul unui aparat (vedeti poza de mai sus), a unei solutii ce contine diverse ingrediente nutritive, ce nu dauneaza pielii.
Bronzarea organica nu usuca pielea, nu provoaca arsuri sau riduri si poate fi folosita in principiu de oricine, chiar si de cei cu pielea sensibila. Este o actiune fara riscuri. In plus, ascunde destul de bine eventualele vergeturi sau pete de pe piele, conferindu-va un aspect impecabil.
Rezultatele sunt imediate, veti observa ca pielea capata o usoara tenta ciocolatie ce se va intensifica in urmatoarele ore.
Este important ca dupa bronzarea organica sa nu faceti dus 8 ore, pentru a permite bronzului sa se intensifice.
De asemenea, durata bronzului poate fi prelungita prin hidratarea corespunzatoare a pielii, cu creme de corp sau cu ulei de masline (uleiul de masline mi-a fost recomandat ca fiind cea mai buna varianta, insa prefer crema, este o solutie mai comoda si intra usor in piele).
Va recomand ca imediat dupa aplicare sa va imbracati cu haine lejere si inchise la culoare, pentru a nu va pata hainele si pentru a nu provoca eventuale dungi inestetice.
Daca respectati acesti pasi, ar trebui sa obtineti o culoare superba, intensa, dar cu un aspect natural!
Singurul dezavantaj este ca bronzul dureaza o perioada scurta de timp, intre 6 si 10 zile, in functie de cat de bine il intretineti.
Costul bronzarii organice variaza in functie de salon. Eu ma bronzez organic la salonul Pakua Center din zona Unirii iar luna aceasta bronzarea organica la Pakua Center costa 50 ron.
Printre saloanele care ofera bronzare organica se numara si Keiko Slim Spa, Maraviglia, Ideal Contour. Puteti gasi o oferta convenabila pentru voi cu o simpla cautare pe Google.
Sper ca v-a fost de folos aceasta postare. Eu recomand bronzul organic inaintea unor evenimente speciale, dar si atunci cand va doriti sa aveti un bronz perfect zi de zi.
Pretul mare in comparatie cu durata bronzului este singurul aspect ce ma impiedica sa ma bronzez organic toata vara.
Sa aveti o zi buna!
Partea proasta e ca unele saloane nu inteleg acelasi lucru prin bronzare organica....nu stiu ce substanta folosesc, dar am vazut tipe care aratau rau dupa. Portocalii si patate inclusiv pe fata. Chiar deunezi imi zicea o prietena ca a stat la piscina langa o domnisoara ce o patise, toata lumea se amuza pe seama bietei fete al carei corp era morcoviu si caraghios.
RăspundețiȘtergereBanuiesc ca salonul in cauza vindea cine stie ce substanta autobronzanta dubioasa pe post de bronz organic. Cam cum vand pe aici(Craiova) peelinguri oarecare drept microdermoabraziune.
@Ramona, sunt convinsa ca se intampla si asta. Din fericire, eu nu am avut nicio problema, dar nu stiu cum as reactiona daca mi s-ar intampla asa ceva.
RăspundețiȘtergereNu stiu daca s-ar rezolva cu reclama negativa si cu reclamatii, dar sper ca in curand sa fim tratati si in Romania cu respect si sa nu mai fim pacaliti de tot felul de indivizi.
La bronzat macar te alegi cu niste pete care trec in cateva zile, dar asa-zisa microdermoabraziune de care spui tu presupun ca poate avea rezultate foarte neplacute pentru ten :(. Multumesc ca ai trecut pe aici!