miercuri, 29 iunie 2011

Rosie Huntington Whiteley, din nou...

      De data aceasta, v-o prezint pe Rosie Huntington Whiteley intr-o postura total diferita fata de cea de data trecuta, cand purta o rochie roz absolut superba (vezi AICI).

     Cu toate acestea, si aici mi se pare la fel de eleganta, de chic si imi place ca emana feminitate, desi poarta o tinuta foarte simpla.




Cum vi se pare?

4 comentarii:

  1. Rosie incepe sa-mi placa si mie mult. Are ceva aparte, desi nu e frumoasa in sensul conventional. In ceea ce priveste hainele, mi se pare ca are stil.

    RăspundețiȘtergere
  2. @ YellowJade, cred ca tocmai frumusetea sa neconventionala este punctul ei forte. Presimt ca va mai aparea la mine pe blog in viitor, este stilata si eleganta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Salutare...
    Constat ca avem gusturi asemanatoare....nu a fost nimic postat de tine care sa nu-mi placa.
    Si mie imi plac lucrurile fine, simple dar foarte elegante si cu gust. Nu imi plac persoanele foarte incarcate ( ma refer la imbracaminte) cu multe bijuterii sau care doresc sa epateze neaparat cu ceva.
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Daniela, multumesc!
    Eu cred ca este cel mai greu sa arati bine cu un look natural, sa transformi simplitatea in eleganta si sa fii feminina, fara a exagera cu machiajul, cu accesoriile, cu orice, in principiu. De aceea, apreciez foarte mult persoanele care reusesc sa faca asta. Te pup si eu!

    RăspundețiȘtergere