miercuri, 1 iunie 2011

Lapte demachiant cu extract de struguri Garnier Essentials

      Din postarile anterioare, cu siguranta v-ati dat seama ca gama cu extract de struguri de la Garnier Essentials se inscrie intre preferintele mele! Laptele demachiant nu face exceptie, insa este produsul cel mai putin preferat din gama. 

      Am folosit acest lapte demachiant dupa demachiantul revigorant de la Nivea (review aici), care m-a dezamagit. Cel de la Garnier a fost, deci, o schimbare binevenita.

      Laptele demachiant integral este dedicat tenului normal si mixt. Eu il folosesc doar pentru ten, desi pe ambalaj este recomandat si pentru ochi. Textura sa este usoara, nu este grasa. Parfumul este cel discret, de struguri, specific intregii game.

      Imi place ca machiajul este curatat bine si relativ repede, nu dintr-un singur gest, cum scriu producatorii, dar in orice caz, folosind maxim 3 dischete demachiante. Pielea este nu doar curatata, ci si luminoasa, catifelata. Nu ramane, insa, grasa - asta imi place foarte mult.

      Din reflex, dupa demachiere imi curat tenul cu un gel de curatare, dar daca nu as avea un gel la indemana, nu as dispera dupa folosirea acestui demachiant, cum probabil as fi facut cu cel de la Nivea.

       Termenul de valabilitate este de 6 luni de la deschidere. Tubul de 200 ml se consuma destul de usor - eu identific acest fapt ca principalul dezavantaj al intregii game Garnier Essentials cu extract de struguri.

       Pretul este unul foarte bun - aproximativ l6 ron pentru 200 ml de produs.

       Mie imi place. Probabil ca nu il voi cumpara prea curand, din simpla curiozitate de a incerca si altceva si pentru ca vara prefer lotiunile micelare. Ramane, insa, o optiune pentru mine.

       Ati folosit produse din gama cu extract de struguri Garnier Essentials? Daca da, v-au placut?

       Daca doriti sa cititi mai mult despre produsele Garnier Essentials cu extract de struguri, am mai facut review lotiunii tonice vitaminizate (review aici), gelului de curatare (review aici) si solutiei demachiante pentru ochi (review aici).

UPDATE: Aveti aici lista de ingrediente ale demachiantului Garnier cu extract de struguri:

Ingrediente: AQUA/WATER, ISOPROPYL MYRISTATE, ISOHEXADECANE, ETHYLHEXYL PALMITATE, GLYCERIN, ACRYLATES/C10-30ALKYLACRYLATE CROSSPOLYMER, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CARBOMER, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, DISODIUM EDTA, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, LINALOOL, MAGNESIUM LAURETH SULFATE, MAGNESIUM LAURETH-8 SULFATE, MAGNESIUM OLETH SULFATE, METHYLPARABEN, PYRUS MALUS WATER/APPLE FRUIT WATER, QUATERNIUM-15, SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM LAURETH-8 SULFATE, SODIUM OLETH SULFATE, TRIETHANOLAMINE VINIS VINIFERA EXTRACT/ GRAPE FRUIT EXTRACT, PARFUM/FRAGRANCE.  

Va doresc o zi placuta, in care sa va simtiti din nou copii!

10 comentarii:

  1. Eu sunt copiil:">!!
    Hihi !
    Eu il am pe roz si il recumpar de vreo 2-3 ani de zile !
    Nu am mai incercat altceva :D ! Gelul de curatare si astea le tot schimb ..
    :D

    RăspundețiȘtergere
  2. @Dariaa, si eu sunt copil :D sau cel putin, asa imi place sa cred! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am de la essentials,dar am gama roz pentru ten sensibil.Eu sincer,nu am fost asa multumita..nu s-a vazut aproape nici o imbunatatire considerabila,singura chestie care imi place e ca miros frumos produsele..

    RăspundețiȘtergere
  4. @ PreciousBoutique, nu am incercat nimic din gama roz, pentru ca in general cosmeticele pentru tenul sensibil sunt prea grase pentru tenul meu. Gama aceasta, in schimb, a fost surprinzator de potrivita pentru mine. Acum tenul meu arata foarte bine, de mult nu a mai aratat asa si este adevarat ca din tot ce folosesc zilnic, nu prea imi dau seama de unde decurg efectele pozitive, dar sunt convinsa ca si produsele acestea au contribuit la asta :D! Multumesc pentru comentariu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu folosesc acest lapte demachiant de vreo 3 ani, alternez cu cel roz, iarna acela, iar in restul anului cel verde. Este singurul care nu imi provoaca iritatie la ochi, dupa tot ce am incercat eu, deci este un produs de care sunt extrem de multumita. Mie, de exemplu, nu mi se pare ca se consuma repede, din contra ma tine luni bune.
    Am mai incercat si tonicul verde, dar m-a lasat indiferenta, exista produse si mai bune... :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Simona, la mine s-a consumat mai repede decat alte demachiante. Despre tonic, pot spune ca pana acum mi s-a parut cel mai bun. Exact cum spui tu de demachiant, asa sunt eu cu tonicul, este singurul de la care nu am avut vreo reactie neplacuta. Imi place foarte mult. Iti multumesc pentru comentariu, te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna, ai putea sa-mi trimiti ingredientele pe mail te rog frumos? poti sa le faci astfel o poza si doar o atasezi.
    Multumesc mult si sa ai o zi frumoasa! :*

    just_allexandra@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  8. @Sandra, da, ti le trimit in cursul zilei de astazi. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. @Sandra, ti-am trimis si am pus lista si mai sus!

    RăspundețiȘtergere
  10. si eu il am,doar ca nu sunt multumita deloc de el.Imi lasa pielea lucioasa

    RăspundețiȘtergere