sâmbătă, 4 iunie 2011

Crema matifianta SVR Lysalpha - Review

        In sfarsit, reusesc sa fac review-ul promis la aceasta crema foarte buna! Am cumparat acum aproape 3 saptamani aceasta crema si de atunci o folosesc zilnic.


        Crema matifianta SVR Lysalpha este dedicata tenului mixt spre gras, este o crema de zi, fara parabeni si non-comedogenica.

       Are trei ingrediente active cu care lupta contra sebumului - zincul (absoarbe excesul de sebum), gluconolactona (are actiune exfolianta blanda) plus un ingredient inovator, care absoarbe excesul de sebum datorat stresului. 
      Producatorii promit o piele catifelata, matifiata si in acelasi timp, intens hidratata. Tubul are 40 ml si a costat 49 ron, in farmaciile Centrofarm.    


      Prima data cand am aplicat-o pe ten, am crezut ca am facut o mare greseala cumparand-o. Spre deosebire de Uriage Hyseac, care are textura usoara a unei emulsii, aceasta crema pare foarte emolienta, asemanatoare cremelor pentru calcaie si asta m-a speriat. In plus, are un miros de unguent medical cu care intre timp m-am obisnuit, dar la inceput m-a deranjat foarte tare.

      Am trecut peste aceste doua mici inconveniente cand am vazut ca o cantitate foaarte mica este suficienta pentru a imi da pe toata fata. Crema intra foarte repede in piele si este o baza de machiaj foarte buna.

      In plus, cel mai important lucru este ca matifiaza - si face asta mai bine decat orice crema matifianta pe care am incercat-o pana acum. Efectul de matifiere dureaza aproape intreaga zi, eu sunt foarte multumita.
      Intre timp si aspectul tenului meu s-a imbunatatit considerabil, nu mi-au mai aparut cosuri. Nu stiu daca sa asociez acest lucru cu crema SVR Lysalpha, dar presupun ca are rolul ei. Pielea este si hidratata, nu mi s-a parut mai uscata de cand folosesc SVR Lysalpha.

      Este recomandat sa folositi crema in cel mult 12 luni de la deschidere. Eu estimez ca folosita zilnic, ajunge in jur de 3 luni. Personal, o recomand, a fost o surpriza tare placuta pentru mine!

      Crema costa 49 ron, o gasiti in farmacii.


      Daca doriti sa cititi si despre alte creme matifiante pentru ten mixt, am mai scris despre:
  • crema de zi hidratanta matifianta Nivea, review AICI;
  • crema matifianta Nuxe Creme Fraiche de Beaute Formule Light, review AICI;
  • crema matifianta Uriage Hyseac, review AICI;
  • crema matifianta Seaweed de la The Body Shop, review AICI;

Sa aveti un weekend placut!

11 comentarii:

  1. Hm, ma tentezi. Chiar si cu minunatul DDMG de la Clinique pe care il folosesc acum tot ma simt tentata atunci cand aud de o crema matifianta eficienta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Madelenaluiproust, si tu m-ai tentat cu DDMG :D! E chiar buna, imi place mult!

    RăspundețiȘtergere
  3. unde ai gasit tu crema asta nu stiu, eu am cautato peste tot in oras si pe net de comandat dar nimic nu am gasito nicaieri am cautat la centrofarm.ro la catena la sensiblu dar canci nu o gasesc. o vreau neaparat dar este de negasit.

    RăspundețiȘtergere
  4. unde ai gasit crema asta nu stiu, eu o caut de multe zile am fost peste tot in oras, am cautato si pe net de comandat dar nimic, am cautat la centrofarm la catena la sensiblu nicaieri nu este incep sa cred ca sa oprit din productie >.>

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Richy, eu am gasit-o in Centrofarm, anul trecut. Nu am mai cautat-o de atunci, dar cu prima ocazie, voi intreba in Centrofarm din Afi Cotroceni, acolo am gasit intotdeauna produsele de care am avut nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Richy, pe site-ul Sensiblu poti cauta un anumit produs pentru a vedea in ce farmacii este disponibil si la ce pret. SVR Lysalpha apare disponibila in mai multe farmacii din Bucuresti, inclusiv in cea din Unirea SHopping Center. Iti recomand sa te uiti in lista de farmacii pentru a vedea care este mai aproape de tine si sa dai un telefon, pentru a verifica daca produsul mai e disponibil. Sper sa o gasesti! http://www.sensiblu.com/index.php?page=search&searchword=svr&ItemId=7473355

    RăspundețiȘtergere
  7. scuze ca nu am mai raspuns :) uitasem, asadar, am achizitionat crema si am folosito cam o luna de zile si pot sa spun ca nu este cine stie ce, dimineata ma dau cu crema si cam pe la ora 5-6 deja imi luceste tenul din nou, nici nu stiu ce sa mai fac ca mai imi iasa cosulete urate de tot :( si abea scap de ele, am momente parca cateodata am tenul fain si mai tot timpul am cosulete urate care stau mult timp acolo, nici nu stiu ce sa mai incerc.

    RăspundețiȘtergere
  8. scuze ca nu am mai raspuns :) uitasem, asadar, am achizitionat crema si am folosito cam o luna de zile si pot sa spun ca nu este cine stie ce, dimineata ma dau cu crema si cam pe la ora 5-6 deja imi luceste tenul din nou, nici nu stiu ce sa mai fac ca mai imi iasa cosulete urate de tot :( si abea scap de ele, am momente parca cateodata am tenul fain si mai tot timpul am cosulete urate care stau mult timp acolo, nici nu stiu ce sa mai incerc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Richy, sunt convinsa ca vei gasi pana la urma niste produse potrivite pentru tenul tau problematic. Cred ca un dermatolog te-ar putea ajuta mai mult decat mine...Eu iti urez succes! :*

      Ștergere
  9. Eu folosesc seara diverse uleiuri - acum folosesc de migdale dulci si de avocado. Pentru zi, acum folosesc Avene Hydrance Optimale Legere. Folosesc gelul de fata Bioten cu miere si arnica, dar nu mi se pare excelent. Gelul Uriage Hyseac mi s-a parut foarte bun. Nu am folosit pana acum creme Bioderma. Cat despre sampon, sunt foarte multumita de Klorane cu urzica, cu chinina, cu papirus, dar recomand si Yes to Carrots. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc pentru sugestie! Ma voi interesa cu privire la sampoanele Bioderma, pentru a gasi unul care sa mi se potriveasca. Nu am probleme cu matreata si din fericire, nu imi mai cade parul de cand folosesc Klorane cu chinina. Si mie imi plac mult mastile cu uleiuri naturale, sunt cele mai hidratante! :*

    RăspundețiȘtergere