joi, 9 iunie 2011

Ce gasiti in Harper's Bazaar, editia de vara 2011

      Nu mai cumpar de ceva timp reviste iar atunci cand fac asta, de obicei cadoul oferit ma atrage. Exceptie face Harper's Bazaar, care imi placea tare mult si o mai cumpar si acum ocazional. Editia de vara costa 13,90 ron si vine impreuna cu suplimentul Harper's Bazaar Junior. Are 146 de pagini.

      Pe coperta este Eva Green. In revista veti gasi multe reclame...ce-i drept, sunt genul de reclame la care mie imi place sa ma uit, pentru ca sunt adevarate fotografii de moda.
      Unele dintre recomandarile fashion sunt spectaculoase ...mi-au placut in special accesoriile. In orice caz, le pot folosi doar ca sursa de inspiratie, avand in vedere pretul ce le face de neatins pentru multe dintre noi.  

      In revista, gasiti un interviu foarte interesant cu Betty Catroux, muza si cea mai buna prietena a lui Yves Saint Laurent. Iata cateva citate:

 "Telul meu principal a fost sa nu fac nimic - sa nu muncesc niciodata. Si am reusit sa fac asta. (...)Yves mi-a dat totul iar sotul meu a avut grija de mine".

"Am facut cunostiinta cu Coco Chanel in 1962. (...) Putea fi foarte rautacioasa si m-a invatat sa nu imi placa oamenii pentru ca ei ii displaceau toti."

"Yves si cu mine nu vorbeam niciodata despre moda - eu urasc moda."

      Fiind o editie de vara, sunt incluse multe recomandari de vacanta. Pentru fiecare luna a anului, Harper's Bazaar propune o destinatie si un hotel de lux unde puteti sta - Bali in ianuarie, Franta in mai, Brazilia in octombrie, Sri Lanka in decembrie...sunt poze superbe.
      In acelasi spirit, sunt incluse un articol foarte reusit despre Thailanda si despre matasea thailandeza si un ghid de shopping pentru vacante in Bahamas, Santorini si Saint Tropez. In orice caz, numarul imbie la vacanta...si o vacanta luxurianta.

      Puteti afla cate ceva si despre Nadja Swarovski si despre casa in care locuieste, despre locuri in voga din capitala si despre decizia de a ne deconecta de la Facebook si Twitter.

      Mi-au placut mult interviul cu Hillary Clinton si povestea din spatele parfumului Un Jardin Sur le Toit, de la Hermes. 

     In suplimentul pentru juniori este inclus un catalog Petit Bateau, magazin ce s-a deschis in Baneasa Shopping City.
      Sunt hainute superbe de la Stella McCartney Kids, Monnalisa si Gucci, insa nu stiu cat va aprecia copilul ca il imbracati cu un body de 630 lei, oricat de adorabil ar fi.
      In plus, gasiti articole despre alimentatie, educatie, jucarii si un material in care zece figuri emblematice ale modei vorbesc despre ce relatie au avut cu mamele lor.

      Am scris mult, dar am vrut sa acopar mare parte din subiectele din Harper's Bazaar, pentru ca voi sa va convingeti daca merita sau nu sa o cumparati. Mie mi-a placut, este mai cuprinzatoare decat multe alte reviste si am gasit materiale cel putin interesante. Aveti mai jos si cateva imagini, din pacate nu de foarte buna calitate. 

Sa aveti o zi buna! 










3 comentarii:

  1. Si eu sunt la fel ! Dar urasc revistele deaorece arata numai produse scumpe..pe care eu de ex nu-mi permit sa le cumpar ! As aprecia daca ar face macar daca ar da si alternative mai ieftine

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Dariaa, nici eu nu imi permit majoritatea produselor aratate. Ma uit la paginile astea ca la un spectacol reusit :D, dar inaccesibil. Ai dreptate, niste alternative nu ar strica.Sunt destule persoane cu un stil impecabil si ale caror haine nu valoreaza enorm, asa ca se poate sa arati bine si fara pantofi de 1000 de euro in picioare. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut...
    Ai premii de la mine .
    Te pup Daniela

    RăspundețiȘtergere