vineri, 27 mai 2011

Top 3 parfumuri pe care le iubesc vara aceasta!

     In vara aceasta, presimt ca voi purta cel mai des trei parfumuri ce m-au cucerit! Imi pare rau ca nu le puteti simti mirosul prin computer :-)! Atunci postarea aceasta ar fi o experienta cu adevarat inedita si un rasfat pentru simturile voastre olfactive! Pana cand stiinta va evolua intr-o asemenea masura, va imbii cu pozele si va recomand sa le incercati intr-o parfumerie!

So...the award goes to:

Dolce & Gabbana Light Blue

Light Blue este parfumul meu de suflet si prima mea optiune in fiecare vara. Este un parfum tineresc, cu o aroma fresh, subtila, ce imbina note de lamaie siciliana, mar verde, iasomie, bambus, lemn de cedru, chihlimbar si mosc. Ce sa imi doresc mai mult? Il puteti cumpara din parfumerii sau de AICI.

Guess Seductive


Guess Seductive este un parfum indraznet, potrivit pentru serile de vara. Este feminin, ametitor, seducator, si asa devine si cea care il poarta, din momentul in care se lasa invaluita in note de bergamota, coacaze negre, floare de portocal, iasomie, vanilie, radacina de iris florentin si vanilie. Este disponibil online, inclusiv AICI.

Si...Versace Versense!


In Versense se topesc note de bergamota, mandarin verde, iasomie, lemn de santal si lemn de cedru. Este parfumul ideal pentru o plimbare pe malul marii. Pe mine m-a cucerit de la prima...pulverizare! Il gasiti AICI.


Ce parfumuri veti purta vara aceasta? Care sunt parfumurile voastre preferate?

6 comentarii:

  1. ce-mi place sticluta guess ♥

    din astea 3 parfumuri eu nu l-am mirosit decat pe light blue and it was love at first sniff :))

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Allie, pentru mine a fost love at first sniff cu toate trei! Iti recomand sa le incerci si pe celelalte, merita! Iti multumesc pentru comentariu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sunt putin mai ciudata, vara prefer spray-urile. Imi place ca ma racoresc si imi dau o senzatie de prospetime, chiar daca nu e de lunga durata. Daaar parfumul meu preferat e Omnia Crystalline de la Bulgari. Il iubesc pur si simplu!

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Madelenaluiproust, nu e nimic ciudat in asta :). Eu prefer parfumurile pentru ca rezista mai mult. Omnia nu l-am avut niciodata, insa l-am mirosit in Sephora si mi l-am dorit foarte mult intr-un timp. Acum imi doresc foarte mult Samsara...l-am avut acum cativa ani si mi s-a facut dor de parfumul lui greu, oriental. Iti multumesc pentru comentariu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mie imi place mult Guess Seductive!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Andreea, da, este super! Mie mi-a placut si crema de corp foarte mult si imi pare atat de rau ca s-a terminat :(. Te pup!

    RăspundețiȘtergere