marți, 10 mai 2011

"Stop Acnee" cu gelul spumant de la Gerovital Plant

     Va spuneam aici ca printre cosmeticele mele preferate romanesti se numara si gelul spumant antimicrobian  "Stop acnee" de la Gerovital Plant.
      Aproape am terminat al doilea tub si ma gandesc serios sa il cumpar si pentru a treia oara pentru ca sunt foarte multumita de el. In tubul de 200 ml se afla un gel transparent, ce se transforma in spuma daca il masati usor pe fata. Rezultatul este un ten curat si matifiat.
     Mie imi place mult din mai multe motive. Primul, chiar daca nu cel mai important, ar fi ambalajul practic, cu o pompita care distribuie cantitatea potrivita de gel pentru o curatare. De aceea, un tub va va ajunge destul de mult timp.
     Un al doilea motiv este ca imi simt fata curata, dar nu agresata. Gelul de la Gerovital Plant este bland, nu imi irita tenul si nu provoaca alte reactii neplacute.

     Despre efectul sau antiacneic nu pot spune foarte multe, pentru ca folosesc mai multe produse in acest scop si nu stiu exact care dintre ele este cel mai eficient. Sunt multumita, insa, de aspectul tenului meu dupa curatarea cu acest gel si sunt convinsa ca are contributia lui in lupta mea cu nesuferitele cosuri care se incapataneaza sa isi mai faca, din cand in cand, aparitia.
     Pentru a stopa acneea, fara a usca tenul, gelul acesta are in componenta sa acid lactic si extract vegetal antiacneic (nu sunt vreo experta in ingrediente si ma limitez la a spune ca atata timp cat isi dovedeste eficienta, ma bucur ca acest extract se afla in componenta gelului).
     Puncte slabe nu i-am gasit! Personal, vi-l recomand!

     Puteti gasi acest gel la un pret avantajos, de aproximativ 13 ron, in hypermarket-uri, Plafar si farmacii.
    

14 comentarii:

  1. Il am si eu, dar sincer nu mi se pare decat un gel..nu prea face nimic in afara de putina spuma :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai mult decat sa iti curate fata nici nu are ce sa faca, asta e scopul lui. Daca ai acnee, curatatea este doar unul dintre pasi, dupa care ai nevoie si de alte produse care sa completeze, de aceea exista game intregi, cu produse de curatare, tonifiere, hidratare, masti etc.

      Ștergere
  2. deci, clar, ma duc sa mi-l iau si eu! sunt in cautarea unui gel de curatare bun, dupa ce am avut o experienta neplacuta cu unele produse de la balea. :*

    RăspundețiȘtergere
  3. @Federova, multumesc pentru comentariu! Sustin in continuare ca un produs poate avea diferite efecte la diferite persoane...gelul acesta mi s-a parut bun, mai ales luand in considerare ca nu are un pret iesit din comun. Au existat produse foarte laudate de altii care la mine nu au avut niciun efect - cum este crema de ochi de la Cosmetic Plant cu Q10 si ceai verde.
    Spuma mi-ar fi placut si mie sa fie mai abundenta, cum era cea de la gelul Uriage, dar nu ma deranjeaza nici putina spuma pe care o face, pentru ca in rest este foarte bun pentru tenul meu.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ World of Leea, sper sa ti se para un gel bun si sa se potriveasca tenului tau asa cum mi se potriveste si mie :)! Multumesc pentru comentariu!

    RăspundețiȘtergere
  5. gelul acesta il folosesc si eu acum, e super :)

    l-am avut si pe cel de la uriage, iar la capitolul spuma mie nu mi se pare mare diferenta :))

    imi place blogul tau... chiar imi pare rau ca nu l-am descoperit mai demult :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Allie, iti multumesc pentru comentariu si ma bucur tare mult ca iti place blogul! Mie mi s-a parut mai abundenta spuma de la Uriage, dar mi-am cumparat acum un gel de la Garnier care ma ineaca efectiv in spuma...e mult prea multa! Cel de la Gerovital chiar mi-a placut mult!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Beauty Tested imi poti spune ce ten ai? eu am tenul normal mixt oare ar functiona? si este si putin sensibil

    RăspundețiȘtergere
  8. @Anonim, eu am tenul mixt spre gras si nu este deloc sensibil. Sincer,nu vreau sa fac o recomandare pentru un ten sensibil, pentru ca nu as vrea sa iti cauzez vreo problema.
    Nu mai am tubul ca se verific ingredientele si sa vad daca exista ceva cu potential iritant pentru tenul tau.
    Cel mai bine intrebi farmacista sau un dermatolog :). Sper ca ti-am fost de ajutor, te pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. ms :*:*:*. si la mn e cam gras dar totusi mixt, si nu e asa sensibil, putintel ;)). ms mult pupicii >;dd<

    RăspundețiȘtergere
  10. buna si eu am probleme cu acneea si de 2 zile folosesc dimineata si seara acest gel spumant si mi se pare ok ..si eu am tenul gras....imi poti spune ce alte creme etc. mai folosesti contra acnee?

    RăspundețiȘtergere
  11. @ AnitaKatherine, din fericire nu mai am probleme cu acneea. Imi apar sporadic cosuri pe care le tratez cu crema antiimperfectiuni de la Gerovital Plant, mi se pare foarte eficienta. Nu iti pot recomanda decat un ten curat, demachiat, tonifiat si hidratat. Daca sunt probleme severe, nu ar strica sa consulti un dermatolog, pentru produse adecvate tenului tau. :*

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu l-am avut si l-am folosit cam 2 saptamani jumate,si ma spalam atat ziua cat si seara cu el dupa demachiere,si nu facea decat sa imi lase tenul f uscat dupa si nici cosurile nu-mi treceau,iar ca ghita ce sunt cand mi l-am cumaparat am luat toata gama antiacneica,insa nici celelalte produse nu au dat niciun rezultat,nu am prb serioase ci mai apar cateva cosuri pe ici pe colo ,imi pare rau pentru gama dar mie nu mi-a mers.
    te invit sa treci si pe la mine in vizita http://buburuzacuatitudine2008.blogspot.ro :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde de ten, unele produse pot functiona foarte bine pentru unele persoane si foarte prost pentru altele. Si eu obisnuiam sa imi cumpar intreaga gama, acum nu mai fac greseala asta, m-am convins ca niciodata nu mi se vor potrivi toate produsele :).

      Ștergere