miercuri, 4 mai 2011

Prezentare de poveste - "Retetele bunicii Agafia"...

    "Retetele bunicii Agafia"m-a cucerit prin modul de ambalare absolut incantator! Nu am incercat pana acum niciun produs de la acestia, dar sunt de-a dreptul fascinata de prezentarea de poveste a acestor cosmetice, care la prima vedere dau impresia ca fie s-ar potrivi mai bine intr-o bucatarie cocheta, provencala. Ele, insa, isi pot gasi locul cu succes si pe o masuta de toaleta clasica.

       Sunt curioasa sa incerc aceste produse, mai ales ca le-am vazut "pe viu" ieri la Planteea si mi s-au parut atat de dragute, si va voi impartasi si voua impresiile mele imediat cum mi le achizitionez. Din cate am vazut, "Retetele bunicii Agafia" si-au dovedit eficienta pentru multe fete din blogosfera si au primit review-uri pozitive.



Wishlist-ul meu de la "Retetele bunicii Agafia" include (si a fost o selectie drastica):

  • in primul rand, scrub-ul corporal cu extract de porumb si smantana


  • sare de baie cu efect tonifiant

  • balsam regenerant pentru par fragil si deteriorat

  • balsam pentru picioare cu extract de ginseng


  • crema-spumant de baie cu 5 plante spumante si sare siberiana Rapa



     Si daca sunteti curioase sa stiti cat ma vor costa in total aceste minunatii, va anunt ca suma totala este foarte mica, avand in vedere ce cantitate de produs contin!

     Imaginile sunt preluate de pe Cosmetica Verde, de unde va si puteti comanda on-line produsele de la Retetele Bunicii Agafia.

     Ce imi recomandati sa incerc de la "Retetele bunicii Agafia"?

7 comentarii:

  1. eu îți recomand masca fortifiantă pentru păr uscat și deteriorat :) I-am făcut și review :)

    RăspundețiȘtergere
  2. nu pot sa cred! vad ca avem multe preferinte in comun :))))
    eu am folosit 2 sampoane de la R. bunicii Agafia anul trecut. mi le-a adus cineva de la plafar de la Bucuresti. dar se vand si la diverse plafare din tara, eu de craiova stiu. nu stau in tara si deci nu am de unde sa le procur.
    am folosit samponul pt volum si stralucire. dintr-un moft pt ca eu deja am mult par. pot spune ca da volum, dar nu si stralucire. fiind de volum, usuca putin parul deci trebuie sa compensezi cu un balsam hranitor.
    am mai folosit samponul hranitor cu mumio si nu stiu ce (propolis cred) care este f bun.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Rox, ma bucur ca nu sunt singura de-a dreptul fascinata de Retetele bunicii!
    Nici eu nu ma plang de volum, ba chiar caut sampoane de disciplinare si le ocolesc pe cele pentru volum. Ma gandesc sa imi iau un balsam de la ei si scrub-ul. In materie de sampoane, raman fidela Phyto si Klorane deocamdata! Multumesc pentru recomandare!
    @ Iguanitza, multumesc pentru recomandare! Blogul tau a fost unul dintre primele unde am citit despre Retetele bunicii Agafia si mi-a trezit curiozitatea pentru produsele lor!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am cateva produse de la Retetele bunicii printre care si-un sampon pentru regenerare...si niste fiole...deocamdata imi pica parul foooarte rau, o sa vad pe parcurs ce se mai intampla :|...

    RăspundețiȘtergere
  5. Un produs foarte bun este si crema de fata laktimilk, matifianta si de asemenea crema de ochi pentru persoane pana in 35 de ani.Dintre sampoane cele mai bune mi se par cele din gama natura siberica. In legatura cu crema-spumant de baie cu 5 plante spumante, mie personal nu mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am folosit sampoanele contra caderii parului - cel cu extract din 7 plante si cel cu bere, si ma declar tare multumita! Abia de mai adun cateva fire de par cazute la spalare, cu parul meu si-a facut treaba, vad chiar ca a inceput sa se regenereze! Acum il probeaza si sotul meu! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca pe langa ambalajul superb, sunt si produse de calitate! Nici mie nu imi mai cade parul, din fericire, dar toate meritele se datoreaza samponului Klorane cu chinina. Te pup!

      Ștergere