luni, 9 mai 2011

Mini spa cu logo Manufaktura si miros de Hubba-Bubba

     Am gasit ratacite printre cosmeticele mele doua tuburi de la Manufaktura si am decis ca cel putin estetic, isi gasesc locul intre produsele mele pentru asa zisul mini-spa saptamanal. Estetic pentru ca designul original al produselor Manufaktura are un aer de spa ce se potriveste de minune in acest coltisor de relaxare pe care imi place sa mi-l creez ori de cate ori am timp.


     Ce se afla in tuburi? Este vorba, in primul rand, despre un spumant de baie pe baza de extracte naturale de sare termala, masline, grau si prune. Cel de-al doilea produs este sarea de baie cu extract de plante (galbenele si levantica).
    Ambele fac parte din gama Spa Tradition Carlsbad, ce utilizeaza in produsele sale sarurile naturale obtinute din izvoarele Carlsbad, una dintre cele mai importante surse de apa minerala din lume, alaturi de extracte si uleiuri din plante.
   Sarurile extrase din izvorul Sprudel sunt recunoscute pentru efectul lor benefic asupra pielii, pentru regenerarea acesteia si in plus, pentru stimularea circulatiei sangvine.

   In ciuda pasiunii mele pentru rasfatarea simturilor :-), nu sunt foarte entuziasmata de sarurile de baie. Nici acestea nu fac exceptie, insa le adaug in apa, fara a fi convinsa ca au vreun efect terapeutic. Au in schimb un miros specific placut, de aceea le folosesc cu placere.
   Partea buna insa acum vine...Spumantul de baie are o culoare albastru-inchis, o consistenta de gel si un miros de...Hubba-Bubba. Este prima aroma care mi-a venit in minte in momentul in care l-am deschis si este foarte puternica! Acest aspect mi s-a parut cel putin amuzant! Intr-adevar, face o spuma abundenta, dar as fi preferat sa aiba un miros mai domol. Din cate imi amintesc, atat spumantul, cat si sarea de baie costa 29 ron fiecare.
   Raman la parerea ca produsele Manufaktura sunt adorabile din punct de vedere estetic, insa nu le includ in micile mele obsesii curente!

    Voua cum vi se par produsele Manufaktura? Ati incercat sampoanele Manufaktura?

4 comentarii:

  1. Dap,am incrcat sampoanele Manufaktura.Favoritul meu ramane Mojito,care a fost in editie limitata.L-am mai gasit ratacit aucm vreo luna de zile intr-un magazin.Neapart sa incerci editia noua,peelingul cu prunde si samponul+gelul de dus (ma rog e ceva 2 in 1).Miros divin!
    Mie nu prea imi plac ambalajele lor,sunt cam nepractice,am folosit si creme pentru ten de la ei si sapunuri si saruri de baie.Dar uite acel gel de dus albastru mi-a scapat :) Nu ma pasioneaza gelurile de dus Manufaktura,raman fidela doar sampoanelor,sarurilor de baie,sapunurilor,cremei Beer Face Cream Manufaktura. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Andreea, peelingul suna foarte interesant! Nu am incercat foarte multe produse Manufaktura, dar ai dreptate in privinta ambalajului. Eu mereu torn prea mult produs...cu toate astea, chiar daca nu sunt practice, sticlele sunt tare simpatice!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu folosesc momentan crema de fata cu bere si imi place foarte mult. Miroase senzational si hidrateaza perfect pentru un ten mixt...raport calitate/pret excelent.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Ioana.s, si eu am tot tenul mixt si mereu am probleme in a gasi o crema care sa imi si hidrateze tenul pe cat mi-as dori, nu doar sa il matifieze. Suna interesant crema cu bere!

    RăspundețiȘtergere