sâmbătă, 28 mai 2011

Look-uri de senzatie de la petrecerea Viva!

    Nu mi-am reprofilat blog-ul pe liste cu rochii dragute, dar sunt inca intr-o perioada foarte agitata la facultate si incerc pe cat posibil sa nu va neglijez. Pentru moment, doar atat imi permite timpul! 

    Astazi va prezint cateva look-uri care mi-au placut de la petrecerea Viva. Revista Viva a implinit 12 ani de la lansare. Pe site puteti vedea toate vedetele prezente la petrecere. Au fost foarte multe si m-am bucurat sa vad destule persoane imbracate in culori vii, de vara. Cel mai mult mi-au placut: 



Monica Barladeanu


Andreea Alatay




Carmen Bruma


   In opinia mea, au mai aratat senzational Cori Gramescu, Andreea Banica, Andreea Berecleanu, Andreea Raicu, Dana Sota si Malvina Cservenschi. Rochia Andreei Berecleanu este ce mi-as dori eu foarte mult ca maxi dress.




Diana Dumitrescu a avut o rochie foarte frumoasa, dar pur si simplu nu ma pot acomoda cu noua culoare a parului ei. Voua va place? 




Sursa foto: Viva

Va plac look-urile? Pe mine m-a cucerit ceea ce a purtat Monica Barladeanu!

 

10 comentarii:

  1. Monica Barladeanu este o femeie superba! Ador tinuta ei...

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar ca arata ciudat Diana Dumitrescu cu culoarea aia de par :)

    RăspundețiȘtergere
  3. mie nu-mi place mai deloc Diana Dumitrescu, iar acum nici atat...
    Andreea Berecleanu e superba.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ YellowJade, daaa, si eu m-am indragostit de hainutele alea, desi sunt convinsa ca arata atat de bine tocmai pentru ca le poarta Monica Barladeanu!

    @ Ale, si mie mi se pare ca nu o prinde deloc!

    @ Anonim, mie imi placea cum arata blonda, ca actrita nu m-a impresionat niciodata. Andreea Berecleanu este o femeie stilata si o prezenta deosebita la orice eveniment.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am uitat sa ma semnez, scuze.
    Am vazut-o pe Andreea Berecleanu in mall imbracata normal, poate chiar banal, dar emana atata eleganta si discretie..Iar despre Diana D, hmm... ca actrita nici atat si mi se pare ca se tot prosteste cand vorbeste, acum face pe copilul, acum gata e matura...

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Corina, si eu am vazut-o in mall intr-o zi si de atunci am ramas cu o impresie atat de placuta despre ea. Si pe Ioana Ginghina am vazut-o si mi s-a parut mult mai reusita in realitate. Cat despre Diana, sunt intru totul de acord! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place tinuta Monicai pentru ca a fost deosebita, nu a optat pentru o rochie lunga, ca toate celelelate participante la eveniment.


    Bisous,
    Mika

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Mika, si mie mi-a placut pentru ca a iesit in evidenta fata de celelalte!

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. Monica Barladeanu este o fosta chelnarita care a pus mana de o miliardar si invarte pe degente multi alti barbati. Este singura care isi permite sa aibe stilist.Altfel in 2000 se imbraca oribil.

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Anonim, nu stiu nimic despre trecutul Monicai Barladeanu si remarca mea era cu privire strict la tinuta ei din seara respectiva. In general imi place cum se imbraca si nu este o crima sa ai un stilist personal, ci din contra. Cat despre barbati, fiecare isi alege propriul drum
    in viata si pot doar sa remarc ca Monica Barladeanu apare foarte rar in presa prin scandaluri. Multumesc de comentariu!

    RăspundețiȘtergere