sâmbătă, 7 mai 2011

5 cosmetice romanesti care imi plac la nebunie!

     Cosmeticele romanesti sunt din ce in ce mai apreciate iar acest lucru nu poate decat sa ne bucure! Iata cele 5 produse romanesti pe care le folosesc in prezent si sunt tare multumita de ele!

  • Gel spumant antimicrobian "Stop acnee" de la Gerovital Plant. Imi lasa tenul curat si este un gel foarte bun pentru tenul meu mixt.
                                                      
  • Crema antiimperfectiuni de la Gerovital Plant. Multe dintre voi ati incercat-o, mie mi se pare foarte buna si a devenit aliatul meu impotriva acneei.

  • Crema de maini nutritiva de la Elmiplant. V-am povestit de ea si aici, este in continuare crema mea de maini preferata.

  • Emulsia dupa depilare cu Aloe vera si ulei de galbenele de la Gerocossen. I-am facut aici un review, v-o recomand!

  • Gel de dus cu extract de ceai verde Herbaforia Spa de la Herbagen...pe mine m-a cucerit!



Voua ce cosmetice romanesti va plac?

6 comentarii:

  1. Pai...am balsam dupa depilare de la farmec,este foarte bun are sunatoare si e ultra calmant,chiar imi place,imi lasa pielea catifelata,Crema de la geroccosen cu extract de castan pentru ten sensibil,cuperozic,lotiune tonica de la farmec pentru ten mixt am avut-o mai demult si mi-a placut,crema de maini de la farmec cu glicerina care e foarte buna si demachiant de la elmiplant cu extract de gutuie parca, pe care l-am avut acum ceva timp si curata machiajul eficient.

    RăspundețiȘtergere
  2. @PreciousBoutique,crema de maini cu glicerina o am si eu si mi se pare foarte hidratanta. Ma bucur ca ai fost multumita de calitatea produselor, nici pe mine nu m-au dezamagit cele pe care le-am incercat pana acum!

    RăspundețiȘtergere
  3. De Gelul spumant antimicrobian "Stop acnee" de la Gerovital Plant nu stiam. Ms de info :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Cristina, iti recomand sa il incerci! Mie mi se pare foarte eficient!

    RăspundețiȘtergere
  5. Crema de fata pentru ten normal si mixt Elmiplant cu nectar de gutuie si vitamina E si tot de la Emiplant, din gama Bioten, crema de fata cu miere si cimbrisor tot pentru ten normal si mixt.
    Si trebuie sa adaug si demachiantul Doina, cel cu ambalaj alb. Cu toti parabenii si toate ingredientele considerate nepotrivite pe care le contine, mie imi place foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Madelenaluiproust, nu am incercat niciodata demachiantul Doina, dar ma bucut ca l-ai mentionat, pentru ca in timp a devenit mai mult decat un produs cosmetic, este un simbol de succes, inca apreciat de foarte multe femei din Romania!

    RăspundețiȘtergere