miercuri, 6 martie 2013

NOTD & review: Kallos High Gloss Quick Dry!

V-am prezentat ieri noua mea achizitie - un lac de unghii rosu de la Kallos, gama High Gloss. L-am cumparat dupa ce am aruncat o multime de sticlute de oja pe care nu le mai puteam folosi, pentru ca se uscasera sau se ingrosasera. Asa am ramas fara rosu inchis, nuanta mea preferata. 

Aceasta nuanta de la Kallos, 59, mi-a atras atentia, pentru ca parea sa fie exact culoarea dorita. Am incercat diverse produse bune de la Kallos, asa ca eram curioasa daca si lacurile de unghii sunt de calitate.



Kallos are cateva plusuri din partea mea.
Culoarea a fost exact cum ma asteptam - un rosu inchis si intens. Lacul de unghii este foarte lucios chiar si fara sa aplic top coat. 
Se aplica foarte usor. Eu nu sunt deloc indemanatica, dar este printre putinele lacuri pe care am reusit sa le aplic perfect, fara sa fie nevoie de retusuri dupa ce se usuca. 
Mi-a placut si pentru ca are acoperire buna de la primul strat. Eu am aplicat doua straturi din obisnuinta, dar ar fi aratat la fel de bine si cu unul singur.


Sunt si cateva lucruri care nu mi-au placut. In primul rand, se usuca foarte greu. Pe sticluta scrie Quick Dry, dar eu m-am plictisit asteptand sa se usuce. Nici long lasting, cum tot pe sticluta scrie cu litere mari si aurii, nu pot sa spun ca este. 
A rezistat cinci zile pe unghiile mele si am facut mici retusuri la colturile unghiilor de la degetele mari.

Nuanta este, insa, cum mi-am dorit si o voi purta, desi in martie intentionez sa abandonez culorile acestea intense pentru pasteluri adecvate primaverii.

Iata cum arata Kallos High Gloss, nr. 59. Fotografia de mai jos este facuta in interior.


Asa arata in lumina naturala. Veti observa mici striatii pe unghii - am reusit sa le dobandesc dupa ce m-am spalat de maini, ferm convinsa ca dupa 40 de minute, lacul s-a uscat complet. Ei bine, nu se uscase, dar eu imi pierdusem deja rabdarea si am renuntat sa il refac. 



Am cumparat Kallos High Gloss Quick Dry din magazinul Sir Militari, cu 7 ron. Gama este variata, am vazut in jur de 15 nuante purtabile, ce acopera o paleta diversa de culori.

O zi splendida va doresc!

6 comentarii:

  1. Am si eu aceasta oja si imi place la nebunie culoarea<3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place, de fapt chiar pentru culoare am cumparat-o :)!

      Ștergere
  2. E o culoare frumoasa!Pacat ca se usuca atat de incet,nici eu n-ar avea rabdare:P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pacat de culoare, pentru ca nu cred ca o voi folosi prea des. Nu am cum sa pierd atat de mult timp cu uscarea ei...

      Ștergere