luni, 3 septembrie 2012

Trend Report: ce accesorii purtam toamna aceasta!

Accesoriile potrivite intregesc o tinuta sau salveaza un look anost, de aceea creatorii de moda le acorda o atentie sporita in cadrul colectiilor din fiecare sezon. Am urmarit cu atentie colectiile couture si ready to wear pentru aceasta toamna, in cautarea celor mai interesante accesorii. Ce am descoperit, vedeti mai jos.

In colectiile de toamna, tendinta este spre supradimensionare, in cazul gentilor si al plicurilor. Bijuteriile ies in evidenta prin insertiile de pietre mari. Pantofii au botul ascutit, barete si toc gros.
Majoritatea creatorilor au inclus in colectiile lor berete si palarii chic. Cele mai reusite mi s-au parut beretele Chanel din colectia couture. Se poarta si manusile din piele, negre si cat mai lungi.

Din punct de vedere cromatic, nimic nu este interzis. Regasim o simfonie a culorilor in toate colectiile - nuante calde de rosu, maron, roz se alatura nuantelor reci de albastru si verde. Negrul este foarte des intalnit. La fel de des intalnite sunt si centurile care accentueaza talia, dar si gulerele din blana artificiala, in diverse culori, pentru doamnele extravagante.

Sper ca imaginile sa va serveasca drept sursa de inspiratie!





 Chanel Couture












 







Chloe Ready to Wear

Chanel Ready to Wear

Emilio Pucci Ready to Wear

DKNY Ready to Wear

Ralph Lauren Ready to Wear

Fendi Ready to Wear

Fendi Ready to Wear

Imaginile sunt preluate in integralitate de pe Style.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu