marți, 12 februarie 2013

Masca de fata Avon Planet Spa cu floare de lotus

Am apreciat-o, am inclus-o de cateva ori in lista de preferate ale lunii, insa nu i-am scris pana acum un review detaliat - iar masca de fata Avon Planet Spa cu floare de lotus thailandez merita mai mult decat cateva cuvinte! De asemenea, m-am gandit ca postarea este utila, pentru ca in catalogul curent, orice masca de fata Planet Spa costa 9 ron!


Masca cu floare de lotus este destinata purifierii tenului si curatarii profunde a porilor. Se aplica in strat subtire pe ten, evitand zona ochilor si a buzelor. Este important sa nu aplicati masca in aceste zone sensibile, predispuse ridurilor si uscarii pielii! 

Masca se lasa sa actioneze in jur de 5 minute, apoi se indeparteaza cu apa calduta. 
Eu o las sa actioneze in jur de 10 minute. 
Masca are consistenta unei creme foarte delicate. Culoarea sa este lila. In momentul in care se usuca, se transforma intr-o pasta alba, asemanatoare mastilor cu argila.
 Dupa indepartarea cu apa calda, pielea ramane foarte fina, luminoasa si pare mai curata, mai ales in zona obrajilor si a nasului.


Tenul meu este mixt si apreciez efectele acestei masti mai ales pentru zonele grase ale fetei - obrajii, nasul, barbia. Pe frunte si in zona extremitatilor fetei, simt pielea uscata dupa ce indepartez masca. De aceea, aplic o crema sau un ulei hidratant, imediat dupa utilizarea mastii cu floare de lotus.
Pentru ca mi se pare ca usuca portiunile mai uscate ale fetei, nu recomand aceasta masca daca aveti tenul uscat, sensibil sau predispus deshidratarii!
Este o masca cu efecte vizibile, insa cred ca este benefica doar daca aveti tenul mixt sau gras. Eu prefer acum sa o aplic doar pe obraji si pe nas, pentru curatarea eficienta a tenului. 

Mirosul mastii este usor oriental si foarte puternic. Mie, sincer, nu imi place deloc, insa apreciez mai mult efectele sale decat mirosul. 

 Tubul are 75 ml. Masca trebuie utilizata in 12 luni de la deschidere si va pot spune ca nu este usor sa o consumati! Este necesara o cantitate destul de mica pentru intreaga fata. Eu o am de mai mult de 6 luni, o folosesc saptamanal si inca mai am suficienta in tub pentru aproximativ 10 aplicari. 

Daca aveti tenul gras sau problematic, cred ca aceasta masca ar putea fi o alegere buna!
O gasiti in catalogul Avon cu un pret de 9 ron, in aceasta perioada!




 Asa arata dupa 10 minute de la aplicare:


Masca poate fi comandata si online, de aici.Va doresc o zi buna!

4 comentarii:

  1. eu am tenul uscat, deshidratat si e masca mea favorita :). si o tin atat cat se specifica, 5 minute.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi s-a parut ca usuca putin tenul, dar desigur ca se poate comporta diferit in functie de tipul tenului, de timpul de aplicare. Eu prefer sa o tin mai mult si sa o aplic pe zonele mai grase ale tenului. Oricum, este o masca foarte buna!

      Ștergere
  2. Eu o am pe cea cu ulei de masline, e extrem de buna!!! :*

    RăspundețiȘtergere