miercuri, 13 februarie 2013

Look de vedeta, reinventat cu buget mic!


   Admiram tinutele vedetelor de la Hollywood, visam sa purtam accesoriile lor, dar ne lasam descurajate de pretul deseori foarte mare al acestora. 

Cu putina inspiratie, insa, tinutele pot fi recreate si reinventate, cu un buget mult mai mic!

   Astazi va propun o tinuta purtata de Katherine Heigl, actrita cunoscuta pentru rolul sau din Anatomia lui Grey.
       M-a inspirat rochia verde - culoarea este superba si atrage atentia. Mi-a placut, de asemenea, culoarea cizmelor.
Am gasit haine si accesorii foarte frumoase, perfecte pentru a recrea acest look. Sper sa va placa!

Acesta este look-ul original: 


Si aceasta este propunerea mea de reinterpretare a tinutei, cu un buget limitat!


Tinuta este compusa din:
  • rochie verde din jerseu si voal plisat, foarte asemanatoare rochiei purtate de Katherine Heigl. Este o piesa versatila, ce poate fi accesorizata si cu o pereche de sandale sau de balerini, pentru un look adecvat de vara.
  • cardigan Carmen Grigoriu, alb, lejer, lucrat foarte fin si cu un pret accesibil. Manecile lungi pot fi ridicate, pentru ca tinuta sa fie asemanatoare celei purtate de actrita. 
  • cizme inalte caramizii CONDUR by Alexandru. Mie mi se par foarte frumoase, au o culoare deosebita si pot fi purtate intr-o varietate de tinute. M-am bucurat sa vad ca sunt create de un designer roman!

Look-ul este similar, pretul hainelor si accesoriilor este semnificativ redus!
Ce alte vedete ati dori sa includ in acest tip de postari?



8 comentarii:

  1. Foarte frumos! Si look-ul propus de tine este aproape identic. Viziteza-ma si pe mine http://andreeasmakeup.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte frumoasa postarea , sa mai faci !!! nota 10

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumeeesc! O sa incerc sa public cate una in fiecare saptamana!

      Ștergere
  3. Am facut un calcul si mi-a iesit ca tinuta asta la buget "redus" e 900 lei.O rochita simpla,niste cizme,o geanta si 2 accesorii: 900 lei... buget redus,ma lasi?:-)) A si nu-mi spune ca hainele tipei costa mii de euro..nu-mi pasa,trebuia sa fie un buget redus pt Romania,nu pt L.A.:-)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am subliniat ca bugetul este redus fata de suma tinutei purtata de Katherine Heigl, nu ca este neaparat un buget redus pentru Romania. Si chiar si pentru Romania, nu poti multumi pe toata lumea - bineinteles ca tinuta poate fi recreata si cu o suma mai mica, dar am ales accesoriile care mi-au placut, care au semanat cel mai mult cu cele din imaginea initiala si am ajuns la aceasta suma, mica pentru unii, mare pentru altii. Depinde de gusturi si de suma pe care si-o fixeaza fiecare, eu nu mi-am impus sa respect un buget anume.

      Ștergere
    2. Eu cred ca tu ai ales hainele si sa semene cu modelul intial,Dar mai important decat asta era ca acele haine sa fie de pe site-urile la care esti tu afiliata si de la care ai comision daca le faci trafic/vanzari generate de pe blogul tau.E simplu:-) O rochita verde identica si cu un pret mai bun gaseai la Zara,dar acolo nu esti afiliata si nu castigai nimic:-)

      Ștergere
    3. Te invit sa adaugi intr-un alt comentariu orice rochie de la Zara sau din orice alt magazin online care sa semene cu cea de mai sus :).
      Tinuta realizata este doar o propunere, nu am obligat pe nimeni sa cumpere ceva :).

      Ștergere