vineri, 8 februarie 2013

De ce nu ma inspira Miss Dior Cherie

Delicata actrita Natalie Portman este imaginea parfumului Miss Dior Cherie. De indata ce am achizitionat parfumul, am sperat ca va fi feminin, delicat, deosebit, asemenea imaginii promovate de Natalie.
Miss Dior Cherie nu m-a impresionat, insa, cu nimic. Mi se pare un parfum usor caramelizat, a carui aroma simt ca am mai intalnit-o la nenumarate alte parfumuri. 

Notele de varf sunt fructate, acidulate, de capsune si mandarina. Notele de mijloc sunt preponderent florale, dominate de trandafir si de iasomie.
Notele de la baza echilibreaza intregul parfum - lemnul de santal, patchouli si ambra ies in evidenta si asigura o balanta in raport cu celelalte note puternice si dulci. 

Persistenta parfumului este moderata. In 4-5 ore, isi pierde foarte mult din intensitate. Este unul dintre cele mai slabe parfumuri pe care le-am incercat, din acest punct de vedere.
Imi place sa port Miss Dior Cherie doar in zilele de primavara, cand sunt pomii infloriti, cand totul redevine verde.
Mi se pare ca in sticluta sa patrata, accesorizata doar cu fundita de pe dop, au fost adunate toate aromele specifice primaverii. Rezultatul final, insa, nu ma reprezinta iar din cauza persistentei slabe a parfumului, il folosesc foarte rar.
In schimb, am fost foarte entuziasmata de sufleul de corp Miss Dior Cherie, despre care am scris un review AICI.
Gasiti Miss Dior Cherie in parfumerii, dar si pe Strawberry.net.

Voua cum vi se pare Miss Dior Cherie?

8 comentarii:

  1. Eu l-am avut acum cativa ani si mi-a placut dar preferatul de la Dior a ramas tot J`adore.Din pacate multa lume il foloseste si a devenit prea comun (pt mine).
    la mine tinea toata ziua, cred ca depinde de fiecare.oricum nu l-am mai cumpara de atunci pentru ca imi place sa le schimb.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place J'Adore mai mult. Nu pot sa spun ca ma impac foarte bine cu parfumurile Dior, nu am gasit niciunul care sa imi placa la nebunie. In schimb, mi se potrivesc perfect mai multe parfumuri Lancome - Hypnose, Magnifique, Miracle, Tresor Midnight Rose. Le iubesc!

      Ștergere
  2. Si totusi l-ai prezentat asa de frumos :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc :)! Miss Dior Cherie nu este cel mai slab dintre parfumurile incercate de mine, nici cel mai reusit. Este, insa, un parfum delicat, cu anumite calitati pe care trebuia sa le subliniez. :*

      Ștergere
  3. la mine ii fix invers: mi se pare ca ii unul dintre parfumurile care tin cel mai mult:)) el si cu prada candy

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde de preferinte si chiar de pielea fiecarei persoane - sunt parfumuri care la mine rezista o zi intreaga, iar alte persoane se plang ca aceleasi parfumuri nu sunt deloc persistente :).

      Ștergere
  4. Si mie mi s-a parut comun pentru cata reclama a avut! Not that good.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord! Sau poate tocmai pentru ca a avut parte de atata publicitate, asteptarile au fost prea mari :)!

      Ștergere