luni, 28 ianuarie 2013

Masca regeneranta Skinlite cu extract de melc!

        In aceasta perioada, in DM sunt reduceri la mastile de fata Skinlite. Am fost multumita de calitatea mastilor Skinlite si am citit numai review-uri pozitive, asa ca mi-am cumparat mai multe masti pentru hidratarea si revitalizarea tenului. 

        Prima masca pe care am incercat-o este Skinlite Snail Age Regenerating Multi-Step Treatment. Este o masca anti-aging, cu efect hidratant, nutritiv si revitalizant pentru ten. Masca presupune, de fapt, doi pasi - o prima etapa presupune aplicarea unui gel regenerant, recomandat pentru imbunatatirea aspectului tenului si pentru absorbtia facila a ingredientelor continute de masca aplicata in pasul urmator. 

       Am aplicat acest gel, suficient cat pentru acoperirea integrala a tenului si a gatului. Are textura unui primer si lasa tenul foarte fin. Trebuie masat foarte repede, pentru ca se absoarbe aproape instantaneu in piele, lasand-o usor lipicioasa. 

        Urmatorul pas presupune aplicarea unei masti. Masca are forma specifica altor produse Skinlite - este din material textil si imita forma fetei. Masca este imbibata cu ingrediente active, dintre care cel mai important este extractul de melc. Contine, din pacate, si parabeni si parfum. Aplicata pe tenul curat, masca trebuie tinuta pe fata in jur de 15-20 de minute, pentru ca mare parte din extract sa fie absorbit de piele. Masca nu aluneca de pe fata, chiar daca va ridicati din pat.

       Eu am tinut-o in jur de 30 de minute, apoi am masat tenul pana la absorbtia completa a extractului. Pielea a ramas fina, mai intinsa, dar rezultatele nu mi s-au parut spectaculoase. Celelalte masti Skinlite mi s-au parut mai eficiente. Am aplicat masca seara. Dimineata, nu mi s-a parut ca pielea ar arata mai bine.

Per total, nu am fost impresionata de aceasta masca. Rezultatele sale sunt minime. Recomand sa incercati alte masti Skinlite, cu colagen vegetal sau coenzima Q10. 

         Masca se gaseste in DM, la un pret de 7 ron. 

Sa aveti o zi buna!

2 comentarii:

  1. eu imi fac masti confectionate in casa , mai ieftin si mai sanatos !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, sunt mai sanatoase si mai eficiente! Eu nu le folosesc foarte des pentru ca, de obicei, in timp ce le pregatesc, fac destul de multa dezordine. Cele din comert sunt mai usor de aplicat, insa nu au aceleasi rezultate.

      Ștergere