vineri, 23 decembrie 2011

Top 11 favorite...in 2011!

Ne apropiem de sfarsitul anului. In fiecare luna v-am impartasit cosmeticele mele favorite. Acum voi incerca sa aleg doar 11 care m-au impresionat cel mai tare in 2011!

Daca doriti, m-as bucura sa imi lasati un comentariu sau sa faceti o postare pe blog cu cele mai bune 11 produse pentru voi!


Acest sampon a facut exact ce a promis. Nu mi-a mai cazut parul, s-a regenerat si arata mai bine ca niciodata.
Am inclus si aceasta masca pentru ca mi-a disciplinat parul si i-a dat o forma foarte frumoasa de fiecare data dupa spalare, fara sa mai fiu nevoita sa folosesc placa de par. Nu doar disciplineaza parul, dar il lasa si foarte moale, foarte fin. Pentru parul meu aspru, este o binecuvantare.


Cum Mama Natura nu m-a inzestrat cu buze a la Angelina Jolie, am optat mereu pentru gloss-uri deschise. Cu aceste lip plumpere de la Soap&Glory, am inceput sa port si culori tari, peste care aplic apoi oricare dintre nuantele de mai sus. Buzele arata mai pline iar efectul este de durata. Cu siguranta le voi recumpara.

 Am inclus in top nuanta What a Melon pentru ca este singura pe care o aplic fara un alt ruj. Are o culoare placuta, roz deschis, si arata foarte bine aplicata pe buze.


Anul acesta am incercat foarte multe lotiuni de corp. Niciuna nu s-a comparat cu lotiunea de corp de la Neutrogena. Este, cu siguranta, cea mai hidratanta lotiune de corp incercata de mine pana acum.


Antiperspirantul Mitchum
S-au spus multe in blogosfera despre acest antiperspirant. Nu am decat cuvinte de lauda la adresa sa. Se consuma greu si este cel mai eficient deodorant incercat de mine pana acum, indiferent daca afara sunt 40 de grade sau 20.


Fondul de ten Bourjois Healthy Mix, nuanta #53
Nuanta mi se potriveste perfect. Imi place pentru ca acopera imperfectiunile, dar nu confera un aspect de masca tenului. Rezista foarte bine peste zi. Cred ca il voi recumpara si a treia oara.


Parfumul Armani Idole
A fost parfumul meu preferat anul acesta. Puternic, feminin, Armani Idole imbina note de clementine de Sicilia, ghimbir, bujor si iasomie, sofran, patchouli si lamaie persana. Il puteti comanda de AICI.
Vi-l recomand!


Mi-a placut atat de mult incat am devenit dependenta de balsam de buze!


Mi-a placut pentru ca o pot folosi atat pentru ten, cat si pentru ochi. Indeparteaza foarte eficient machiajul si este cel mai bun demachiant incercat de mine anul acesta.

A fost o surpriza pentru mine. Nu ma asteptam ca un ulei sa fie atat de bun pentru un ten mixt. Il folosesc in fiecare noapte, in loc de crema, inclusiv in jurul ochilor si ma trezesc cu o piele foarte catifelata.



A fost pata de culoare preferata de mine pentru machiaj in acest an. Este o nuanta aprinsa de roz, cu sclipici, insa nu arata trashy. Mie imi place mult!

Care au fost preferatele voastre anul acesta?

2 comentarii:

  1. Despre uleiul din samburi de struguri am tot auzit pareri pozitive, ar trebui sa il testez si eu in anul acesta.:) Am facut si eu un top al produselor preferate in 2011, daca esti curioasa aici ai link'ul http://beautiful-and-special.blogspot.com/2012/01/best-products-in-2011.html pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Special Beauty,iti recomand sa incerci uleiul din samburi de struguri,mie mi se pare foarte hidratant si eficient contra ridurilor din jurul ochilor.Iti multumesc pentru link,cu siguranta voi intra.Poate descopar vreun produs pe care trebuie neaparat sa il incerc!Te pup!

    RăspundețiȘtergere