miercuri, 21 septembrie 2011

Crema hidratanta de maini de la Mario Badescu

        Saptamana trecuta v-am povestit despre A.H.A. Botanical Body Soap, un produs vedeta al brandului Mario Badescu. Astazi va voi vorbi despre un alt produs primit, crema hidratanta de maini .

        Crema hidratanta de maini contine acid hialuronic pentru hidratare, menta, cu proprietati anti inflamatorii. Extractul de coada soricelului calmeaza pielea iar cimbrul are proprietati antibacteriene si stimuleaza circulatia.


         Toate aceste lucruri ce nu pot aduce decat beneficii pielii sunt reunite intr-o crema careia nu i-am putut gasi decat un singur defect. Din pacate, nu mi-am simtit mainile suficient de hidratate. Mainile tradeaza varsta unei femei si o fac sa arate chiar mai batrana, de aceea pun accent pe hidratarea acestora.

         Avand in vedere acest minus, am renuntat sa o folosesc seara, cand aplic o crema reparatoare de maini, mult mai hidratanta. O tin, in schimb, dupa mine, in geanta si o reaplic in timpul zilei atunci cand simt nevoia.

         Textura usoara a cremei si faptul ca intra aproape imediat in piele au fost un mare plus. Mi-a placut si mirosul subtil de plante. Are un ambalaj suficient de practic si intra foarte repede in piele, de aceea o consider perfecta pentru a o purta dupa mine.


Ingrediente: Deionized Water (Aqua),Alkyl Benzoate,Stearic Acid, Hyaluronic Acid,Thyme (Thymus Vulgaris) Extract,Peppermint (Mentha Piperita) Extract,Yarrow (Achillea Millefolium) Extract,Triethanolamine.


 Ce cautati in primul rand la o crema de maini (hidratarea, o formula care sa se absoarba rapid in piele, un miros placut, ingrediente naturale sau altele) ?

5 comentarii:

  1. Eu folosesc in general 2 creme pt maini, una seara, care este foarte hidratanta si se absoarbe mai greu in piele si una pe timpul zilei care se absoarbe repede si nu lasa senzatia de uleios.
    http://dexxy.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Hidratarea si ingredientele naturale, asa ca eu am ramas la untul de cacao - il aplic in fiecare seara inainte de culcare, asa ca a doua zi am mainile foarte hidratate si catifelate.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Dexxy, si eu la fel :)!

    @ Clarra, nu am incercat niciodata untul de cacao. Imi imaginez ce miros ispititor trebuie sa aiba (eu sunt dependenta de ciocolata)! In ultimul timp am inceput sa acord mai multa atentie ingredientelor, asa ca probabil voi opta la un moment dat pentru untul de cacao, mai ales ca este hidratant, iar pentru mine hidratarea conteaza cel mai mult la produsele de ingrijire.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca esti dependenta de ciocolata, trebuie neaparat sa incerci untul asta: http://www.reverto.ro/ro/ingrijirea-corpului/48-chocolat-unt-emolient.html
    eu il adoooor desi nu sunt fan ciocolata :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Din pacate nu cunosc crema de maini de la Mario Badescu dar va pot spune ca sunt ft multumita de produsele pe care le am acum acasa. Daca vreti sa cititi reviewul despre Strawberry Face Scrub il gasiti aici: http://jurnaldemoda.blogspot.com/2011/10/mario-badescu.html
    In curand voi vorbi si despre celelalte.

    RăspundețiȘtergere