miercuri, 7 septembrie 2011

Fardul bronzant de obraz Arabian Glow

        Fardul bronzant de obraz Arabian Glow (bronzing glow dust) si fondul de ten Avon Calming Effects au ajuns in posesia mea dintr-o intamplare acum cateva saptamani si m-am bucurat ca am ocazia sa mai incerc niste produse cosmetice si sa va impartasesc experienta mea cu ele.

        Astazi va voi vorbi despre fardul bronzant de obraz Arabian Glow, asa cum este numit in catalog. Este vorba despre o pudra cu pensula retractabila, de o culoare frumoasa, cu sclipiri discrete aurii.

       Pensula dozeaza perfect pudra, astfel ca o puteti distribui uniform pe piele. Mie nu imi place sa o folosesc pe post de fard de obraz, in schimb o aplic pe umeri, pe decolteu ca pe o pudra bronzanta, pentru a da un aspect usor bronzat pielii.

        Nuanta este atat de discreta incat mi-a fost imposibil sa o surprind pentru un swatch. In lumina naturala, insa, se vede frumos pe piele, pentru ca ii confera stralucire, fara a iesi prea mult in evidenta. Mie imi place sa consider aceasta pudra un dispozitiv de infrumusetare a pielii :-).

       Tubul mic incape perfect in geanta si aveti avantajul de a nu mai lua si pudra, si pensula dupa voi. Produsul acesta este 2 in 1. Un alt avantaj este ca nu irositi produsul, de vreme ce se distribuie singur in momentul in care eliberati pensula.

        Mi se pare potrivita pentru vara, dar nu cred ca o voi cumpara dupa ce se consuma. Cred, totusi, ca voi avea ocazia sa ma bucur de ea mult timp pentru ca se consuma foarte greu. Din fericire, expira in 24 de luni de la deschidere. Recomand pentru vara!

        Pretul fardului bronzant de obraz Arabian Glow este de 36 ron, dar in campania 09 a fost redus la 25 ron.

4 comentarii:

  1. Ador genul asta de 2 in 1...e chiar usor de carat ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Federova, si mie imi plac din acelasi motiv - sunt practice! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. dupa terminarea fardului se poate completa dinou cu fard?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim, nu se poate completa, dar poti folosi pensula pentru a aplica un alt fard de obraz, spre exemplu, perlele bronzante Avon din aceeasi colectie.

      Ștergere